- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
tag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Én is egyetértek ezzel. De szerintem a hagyományos órákat nem is kellene idekeverni. A tesztben szereplő, és az ehhez hasonló kütyük, és a karórák között annyi a hasonlóság, hogy mindkettőt a csuklón viseljük, és mindkettő alkalmas arra, hogy mutassa az időt.
De egyebekben más a célcsoport, és más a lényegük is. -
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Ennyiért?
35 évvel vett Seiko mutatós kvarc karórám most is működik, néha rakatok bele elemet, de igazából 25 éve nem volt a kezemen. Feleségem hasonló Casio korú és kinézetű karórája szintén működik. A Seiko anno 15 ezer volt, a Casio talán 7 ezer. De van neki kb 20 éves Casio Baby G órája, az se akar megpusztulni. Semmi bajuk, csak nem valami modern a kinézetük, ezért kerültek fiókba. -
Mezcal
addikt
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
míg egy ennyiért vásárolt "analóg" óra akár évtizedekig is megmaradhat a karodon.
Az nem jelzi, ha hívnak, nem méri a pulzusom, sem a megtett kilómétereket. Trabant is van még, ami megy, de maradok a korszerűbbnél.
-
M5Norbi
őstag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Csatlakozom
Ahogy ledgeri írta szintén kütyümániás és órakedvelő vagyok de ezek valamiért nem fognak meg.
Oké az is igaz hogy számomra teljesen felesleges is lenne.
Szépek és nem tudom megmagyarázni miért de nem. Az külön érdekes hogy vannak 30-40 ezerért is olyanok amik nem tűnnek rosszabbnak mint a 200 ezresek. Mármint kinézetre, anyaghasználatra, tudásra biztos van eltérés. -
ledgeri
nagyúr
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Árát nem is néztem, csak a kinézet már....
Meg most láttam hírben, hogy az apple watch korai széria ami aranyozott, ami 15000 dollár volt, már EOL.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Luxusórák kivitelét kombinálja a Huawei extrém sportfunkciókkal és prémium árral.
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest