- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gendyke1
csendes tag
Köszi mindenkinek, be is szereztem közben. 😁 Az óra tetszik, viszont lenne pár kérdésem.
Főleg esti fekvèseknél, ha huzamosabb ideig nem nézek időt, hiába fordítom felfelé az órát,hogy megnézzem az időt,csak gomb megnyomásával reagál, mint pl. reggeli felkelés esetén. Ugyanezzel kapcsolatban van a másik kérdésem, hogy ezt a fekvéssel töltött időt vagy nem bírok elaludni, forgolódom pl. és még nem alszom, hozzáadja az alvási időhöz.
Ez normális? -
gendyke1
csendes tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni, hogy a Huawei watch GT5 vagy GT 5 pro-t válasszam.
Nekem ami fontos az egészségtudatosság és azon funkciók figyelemmel követése, illetve hetente pár futóedzés. Néztem, hogy ebben van már EKG is, ami felkeltette a figyelmemet.
A kérdésem , hogy valóban megéri-e a ~30ezer Ft különbséget a két óra között? Jelenleg 106ezerFt-ért találtam a GT 5 pro-t.
Az ugrás egy Huawei GT2 pro-ról történne.
Köszönöm a tapasztalatokat és segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- C# programozás
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bittorrent topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest