Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomboy83
tag
válasz
ghiottone #277 üzenetére
Az illetőnek ha jól értettem akkor nem a vérnyomásával van baj hanem a pulzusa ugrál egyik pillanatban 50 a másikban kis terhelésre 160, aztán 80 vagy 60 vagy 120. Ha jól értettem szívbillentyű rendellenesség áll fent a háttérben szegénynek. És ezt a gyors pulzus változást kellene neki az órának lekövetni és azonnal és nagyon pontosan, mert ha baj van akkor időben orvost kell hívni és hát az órának fel kellene ismerni és időben jelezni mielőtt bekövetkezik egy kóros kórkép és akár egy szívmegállás legrosszabb esetben. Fel kell ismernie az arrytmiát, a rendellenes szívhullámokat, magyarán olyan szivritmus jeleket ami nagy bajt jelez esetleg kamrafibrillációt ami elég durva eset és újraélesztéssel jár, vagy jobb esetben egy pitvarfibrillációt de az sem nagyon kellemes dolog sajnos. A Watch D2 az inkább azoknak ajánlott akiknek a vérnyomásával van baj és folyamatosan mérni kell hogy kell e még bevenni csökkentőt vagy anélkül is jó és a reggeli csökkentőt ne vegye be mert ha amúgy is alacsony, mert ha alacsony és beveszi akkor meg összeesik, szédül jobb esetben, rosszabb esetben meg annyira lemegy hogy az agya sem kap vért. Nem nagyon merültem el a D2 világában eddig még így nem tudom pontosan hogy ilyen helyzetre mint hogy ugrál a pulzus le és fel azt mennyire gyorsan érzékeli. Az illetőnek a szeme miatt nem jó valamiért az Apple termék sajnos, miközben azzal azért le tudta követni az óra ezt az ingadozást gyorsan és az orvos is elfogadta az óra által szolgáltatott adatokat. A másik dolog meg nem tudni hogy az orvos miként értékeli ha azt mondja hogy a Huawei órám adta az értékét, mert ahogy kivettem az Apple Watch által adott infókban megbízott az orvosa és reálisnak vette azokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Prémium kivitel, pontosabb szenzorok, új egészségszolgáltatás, régi hiányosságok.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest