-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Nekem a magenta miatt kell
a Telefon árát ugyan úgy fizetned kell akkor is ha társkártyára veszed és akkor már nem biztos, hogy meg éri. Mivel fizeted a 4000 FT meg Nex M aranytárs kártya 15900 Ft a 7990 9600 mindegyikeben drágább igaz ez P9 re vetittve
Valamint a 9990 Ft meg 6000 Ft/hó a készülék..
-
bubus66
nagyúr
Én váltok majd nagyobb csomagot a 14900 FT-osra majd.. Aztán elhagyom a P8 Lite-t szerintem sokak örömére.. Csak akkor leszek majd kíváncsi a köpő legyek mit fognak csinálni követnek....
(#500) porterocka
Azt nem tudták megmondani a Telekomnál, hogy mikor lesz. Most kérdeztem tőlük..
Szerintem a dualos is jó árban lesz
-
bubus66
nagyúr
Igen a 7bites kikapcsolással jó csak azzal meg az a baj, hogy 1 smst 3-4 be küld el.
Mondjuk akkor is nonszesz, hogy egy ilyen piszlicsáré dolgot nem képesek javítani, ahogy kiveszem egyre jobban kezednek lesz@rni bennünket felhasználókat. Mert én úgy gondolom, ha benne van akkor működjön, ha meg valami oknál fogna nem működik akkor vegyi ki belőle.
-
törölt tag
Nem keresi, nálam is ki van lőve mobildatán elég sok minden. Nem szinkronizál olyankor.
Szerk.:
Illetve Swype -ot használok, azon meg alapból kilövöm. Sajnos egy idő után néha belassul. Letiltott nettel viszont nincs ilyen.Azt akarom majd kipróbálni, hogy a Google Play -t, mint rendszer-alkalmazást lehet -e Robottal időzítettre tenni. Az nem baj, ha frissít, de ne önkényesen tegye. ÉS ne akkor, amikor eleve használom, pl. videót nézek..
-
orsacchiotto
tag
Kizárólag a saját tapasztalatomat és használati módomat
írtam le!Az agresszív wifi-mobilnet beállítás, nem tudom kinek jó,
én normál használatnál, nem sok értelmét látom.Ahogy a végén írtam is, a profiknak ez semmit nem jelent.
Az összes gugli szemét, nekem is le van tiltva.
Bocs, hogy beleszóltam.
-
orsacchiotto
tag
A következő módon használom én és eddig úgy működött, ahogy kell.
Szépen vált, wifi és mobiladat között. Sosem kapcsolom ki a wifit,
ha elmegyek itthonról. Mobiladat szinte alig fogy, természetese nem,
vagy minimálisat netezve, csak a szinkronizációkra használva.1. Van a Beállításokban/Adatforgalom-kezelés/Mobilhálózati beállítások/Mobiladat mindig aktív menüpont.
Ez bekapcsolva!2. Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/Mobiladat mindig aktív.
Ez kikapcsolva! Különben még wifi mellett is használja az adatforgalmat, ha gyengébb
a wifi jel!
A másik, hogy ez a beállítás, nem véletlenül van a "Fejlesztői lehetőségek" között!Nem akartam beleszólni a profik dolgába, csak a saját tapasztalataimat írtam le.
-
bubus66
nagyúr
2. Az első kérdés is azért érdekel, mert ahogy szórakoztam Google Alkalmazással és Play Szolgáltatásokkal, észrevettem hogy lezabálta a mobildatámat, pedig wifin is voltam. Most Adatforgalom-kezelésben letiltottam Backup Transportnak a mobildatát. Szinkronizálni azért szeretnék, de wifin ráér. A kérdésem arra utal, ha letiltom neki a mobildatát, akkor szépen pihen, vagy keresni fogja, és meríteni az akksit szerintetek?
Bocs rosszul írtam elvoltam fogalalva az oldalammal
Próbáld meg 2G-n használni.. Talán jó lesz
Én lő vagyok bármilyen adat téren oda kell figyelnem a 3G vagy 4G-re is mert itt a határszélen katasztrofális a helyzet sokszor
-
törölt tag
-
bubus66
nagyúr
Igen semmi gond nincs vele.
Más:
A Mentorom is leírta a vedor mappa fel rakása kell....
-
bubus66
nagyúr
-
Rush77
aktív tag
Sorry akkor úgy látszik elsiklottam felette.
Amúgy magamtól megoldottam ugyanezzel a módszerrel mert nem tudtam visszamásolni az SD-re
Legközelebb figyelmesebben olvasgatok. Bár általában ha rémlik, hogy láttam valamit a forumon akkor visszakeresek de most mivel nem rémlett gondoltam bekérdezek. -
törölt tag
Ez lehet, hogy nem fog már megtörténni,mert ma átköltöztem egy Microsoft Lumia 950-re.
Hát... Nem szívesen lépcsőzném le a kettő közötti különbséget.
Ugyan nincs benne smart lock, de írisz szkenner igen és a meglepő az, hogy tök sötétben és napszemüvegen keresztül is érzékel. Nem tudom, hogy miként csinálja,de működik.
-
törölt tag
Igen, közben én is megtaláltam! (mindjárt hamut is szórok a fejemre...)
Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy miért 86 menüben kell ezt beállítani, de sikerült. És azt sem értem, hogy a láthatóságot miért kell bepipálni hozzá (sőt, korlátlan időre tenni).
Ha ezt nem teszem meg akkor a képernyő kikapcsolása után kéri a kódot.Szerintem csak a root marad.
Ha csak nem a jegelés (greenify), de nekem az sosem működött rendesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Hálózati / IP kamera
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest