Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beáta123
friss újonc
válasz
sanyci #12413 üzenetére
Szia.Az előző tulaj este azt mondta hogy leválasztották a Mi fit -ról .Remélem tényleg meg is tette ,ha más nem utólag... mint írtam sikerült a Notify ban feléleszteni és használom is.
Ráadásul elkövettem a hibát hogy frissítettem és azóta "olaszul" beszél de hál istennek 10 x próbálkozás után a GPS t is hajlandó volt frissíteni.Még próbálkozom a Mi fit tel de ha nem megy akkor marad a Notyfi .
-
Beáta123
friss újonc
Szia ! H Mate 20 lite .Az első órával semmi gondom nem volt.
-
Beáta123
friss újonc
Sziasztok. Kissé amatőr kérdéseim lennének és előre is bocsi a hosszú irkáért.
Ellopták az órám.Nagyon szerettem és hiányzott ezért vettem a jófogáson, ( mondjuk féláron) de alig használtnak hirdetett órát.
Már furi volt amikor kicsomagoltam mert be volt fagyva .Próbáltam a MIFit re kapcsolódni de semmi.Leválasztottam a régit,akkor sem.Utána olvastam de sajna a Gadgetbridge se ismerte fel. Nagy nehezen a 3.alkalmazás a Notify ismerte fel.Ott életre tudtam kelteni használható is tudtam csinálni resetet is,de bosszant hogy az eddig jól bevált alkalmazásra és több másra sem megy fel. 3 telón próbáltuk 3 különböző felhasználó névvel. A telefonom felismeri (mate 20 l )csatlakozik is de az alkalmazás nem. Azt írja ki hogy törölje az adatokat és próbálja újra. A első órámmal soha nem volt ilyen gond. .Mi lehet a gond ?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest