Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként az a durva hogy megy, mert a szinkronizálás százalékos értéke végig fut, valamint az edzés is átkerül, a lépés számra kattintva elérhető hogy mennyit gyalogoltam.
Itt inkább valami app hibára gyanakszom. Próbáltam már régebbi verziójú apk-t felpakolni, ugyanez a helyzet.
LG G6-om van Oreo androiddal, már csak arra tudok gondolni hogy ez a hiba forrása.
-
törölt tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Bip tulajdonos lettem minden oké az órával. Viszont a Mi Fit app nem működik tökéletesen. A Status fülön a felső lépésszám sávon kívül nincs semmi. Sem alvás stat, sem napi statok, sem pulzusszám.
Ha sikerült akkor töltöttem fel képet róla. A telefont kipróbáltam angol nyelven és magyarul is. Próbáltam újraindítani a telefont, órát, új fiókot hoztam létre, de sajnos semmi.
Tudnátok tanácsot adni?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest