Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
furedilaci
csendes tag
válasz
Degeczi #13242 üzenetére
Így van! Sportolás közben nem cserél az ember szemüveget. Érthetetlen a számomra, hogy miért csinál félkész teszteletlen termékeket a Huami.
Azt sem értem 100 nyelvre lefordítanak szinte mindent a magyart nem preferálják. Szlovák Cseh Horvát miért van magyar miért nincs? -
furedilaci
csendes tag
Bevittem a xiaomi szervízbe az S modelt ők se tudják összekapcsolni az
Amaface-el. Szar a firmware azt mondták, hogy melyiké nem tudják. Franca nem szabadott volna megvenni kidobtam a pénzt. A sima bip gps-es Mi Fittel hibátlanul működik. -
furedilaci
csendes tag
Kipróbáltam iphone 11-el azzal se megy. Nekem iphone se-m van. Valószinű kompatibilitási gond van. Kiderült, hogy nem pont ugyanaz a bip s app iphonra mint adroidra. Csak a sima bip óralapok mennek rá viszont hiányosan az Amaz Tools-ból. Az 1 db s-re irt óralap nem megy rá. A másik szoftver
az AmazFaces az meg nem látja az órát. -
furedilaci
csendes tag
szinkronizálási hibát ír.
-
furedilaci
csendes tag
Mivel lehet készíteni csak pulzus számot s-re? Bringázásra kell. Semmi más infóra nincs szükségem, mert Bryton15-öt használok a bringán és annak a gpse sokkal jobb. Viszont nincs pulzusmérője.
-
furedilaci
csendes tag
Az iphonos AmazToolsba s-hez csak 1 db van. az sem megy rá. és ronda is. a sima bipesből rengeteg van azok fölmennek de hiányosan.
-
furedilaci
csendes tag
Sajnos ismerem az oldalt de nem megy vele. Nekem csak pulzus szám kell nagyba semmi más.
-
furedilaci
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy vettem egy s modellt de mivel nem jó a szemem emiatt nem látom a pulzus számot semelyik számlapon mert nagyon pici. Az AmazToolsban pedig s modellhez csak 1 db. számlap van ami ronda és nem jó. Várható, hogy valamelyik profi programozó készít olyan számlapot IOS AmazToolsba amiben a lehetető legnagyobb méretű a pulzusszám, mert engem csak az érdekel. Ilyet szeretnék amit feltöltöttem. Ha tudom, hogy az s modellhez semmi nincs nem veszem meg.
Előre is köszönöm!
Egy senior bringás!
Laci
furedilaci@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest