- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Fall-N #11512 üzenetére
Próbald ki te is activity közben, hogy leveszed az órát. Fogsz kapni pulzus adatokat. Sokadszorra írom ezt le, és sokadik vagy, aki ezek után szimplán leírja, hogy activity-n kívül ha leveszed, nem mér. Nyilván egyszerűbb totalisan hülyének nézni, és beszopni a marketinget, mint hogy magad is kipróbálnád.
Nem gyártok összeesküvés elméleteket, keress rá, sokan tapasztalták, hogy a hiányos mért adatokat kiegészíti, pontosan ezért van, hogy activity közben akkor is van adat, ha nincs a kezeden. Tapasztalataim alapján ez az esetek legalább 90%-a, ezért feltétlezem, hogy valószínűleg a maradék 10% is kamu, de abban nem vagyok biztos.
Az, hogy ismert életkorral rávágja mondjuk hogy 70, és lám a vérnyomás mérő is ugyanannyit mutatott, nem bizonyítja, hogy jól mér.
Na jó, befelyeztem. Láthatóan vannak, akiknél a kognitív disszonancia feloldhatatlan. Én senkinek sem akarom bebizonyítani, hogy egy nagy semmi a pulzusmérő ezen az óran mondjuk gáz, hogy simán ti is hazudtok új potenciális usereknek, de mostantól azt is leszarom. Többet nem írok ide, ígérem.