Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Fall-N #11512 üzenetére

Próbald ki te is activity közben, hogy leveszed az órát. Fogsz kapni pulzus adatokat. Sokadszorra írom ezt le, és sokadik vagy, aki ezek után szimplán leírja, hogy activity-n kívül ha leveszed, nem mér. Nyilván egyszerűbb totalisan hülyének nézni, és beszopni a marketinget, mint hogy magad is kipróbálnád.

Nem gyártok összeesküvés elméleteket, keress rá, sokan tapasztalták, hogy a hiányos mért adatokat kiegészíti, pontosan ezért van, hogy activity közben akkor is van adat, ha nincs a kezeden. Tapasztalataim alapján ez az esetek legalább 90%-a, ezért feltétlezem, hogy valószínűleg a maradék 10% is kamu, de abban nem vagyok biztos.

Az, hogy ismert életkorral rávágja mondjuk hogy 70, és lám a vérnyomás mérő is ugyanannyit mutatott, nem bizonyítja, hogy jól mér.

Na jó, befelyeztem. Láthatóan vannak, akiknél a kognitív disszonancia feloldhatatlan. Én senkinek sem akarom bebizonyítani, hogy egy nagy semmi a pulzusmérő ezen az óran mondjuk gáz, hogy simán ti is hazudtok új potenciális usereknek, de mostantól azt is leszarom. Többet nem írok ide, ígérem.

Új hozzászólás Aktív témák