- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsyGaBiKa
tag
Akkor nálam valami elcsúszott a pulzus mérést nem küldi a Stravaba, bár van még egy hiba, ami lehet ennek a kiváltója, hogy a Stravaba Amazfit Pace néven szerepel az órám, nem pedig Bip s-ként, a gyári Amazfit app egyébként tetszetős nekem, ha nagyobb közösségépítős funkció lenne a programon belül egy két javítással verné a Stravat.
Lehet, hogy csak Bip-nél láttam ilyen reklámot, elnézést kérek a félrevezetésért.
norby_42 Nem mér szintemelkedést, viszont ahogy írtam a Strava térkép alapján egy egész pontos értéket, számol, ha pontos az útvonal, amit a Gps-el kreált az óra. A pulzusmérés stabil, erős tempó közbe is pontosan mér, jó a gyári szíj hozzá, bár én csak sportolás közbe viselem magamon. Az akkumulátor sokáig bírja. Tényleg még egy kérdés. Mikor érdemes tölteni hány százaléknál, van ilyen ajánlás hozzá, hogy jó hosszú élettartamú legyen? -
CsyGaBiKa
tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el használni egy Bip S órát. Nekem csak futáshoz kell. Olvasgattam már hozzászólásokat visszamenőleg róla, de van pár dolog amit megosztanék és kérdésem is lenne.
Szóval szinkronizáltam hozzá a Stravat, ami ugyan a magasságot nagyon precízen kiszámolja a magassági térkép adatokból, mást nem is tehet, mivel az Amazfit nem rögzít olyat (ki is írja), csak a nyomvonalat amin haladtál azt rögzíti GPS-el. Ezzel az erővel jöhetne egy frissítés az Amazfitre, hogy tegye ugyanezt meg, mint a Strava, ha már reklám arról szól, hogy méri magasságot, miközben nem.
Viszont a Stravaba meg nem küldi át a pulzus adatokat, illetve a mért időeredmények nem egyeznek a két applikációba, 5 km-en 7 mp eltérés?
Kipróbáltam az alvásfigyelést is kíváncsiságképp, de nem találtam összefüggést a pulzusadat illetve a mély alvás/könnyű alvás vonatkozásában, és mondjuk egy délutáni egy óra időtartamú alvást nem is tudok rögzíteni, ha már van egy esti adat. Kérdésem milyen időközönként szokták frissíteni az alkalmazást és milyen nagyságrendű általában a javítás? Várható-e effajta patch?
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest