Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CsyGaBiKa

    csendes tag

    Sziasztok!
    Nem rég kezdtem el használni egy Bip S órát. Nekem csak futáshoz kell. Olvasgattam már hozzászólásokat visszamenőleg róla, de van pár dolog amit megosztanék és kérdésem is lenne.
    Szóval szinkronizáltam hozzá a Stravat, ami ugyan a magasságot nagyon precízen kiszámolja a magassági térkép adatokból, mást nem is tehet, mivel az Amazfit nem rögzít olyat (ki is írja), csak a nyomvonalat amin haladtál azt rögzíti GPS-el. Ezzel az erővel jöhetne egy frissítés az Amazfitre, hogy tegye ugyanezt meg, mint a Strava, ha már reklám arról szól, hogy méri magasságot, miközben nem.
    Viszont a Stravaba meg nem küldi át a pulzus adatokat, illetve a mért időeredmények nem egyeznek a két applikációba, 5 km-en 7 mp eltérés? :Y
    Kipróbáltam az alvásfigyelést is kíváncsiságképp, de nem találtam összefüggést a pulzusadat illetve a mély alvás/könnyű alvás vonatkozásában, és mondjuk egy délutáni egy óra időtartamú alvást nem is tudok rögzíteni, ha már van egy esti adat. Kérdésem milyen időközönként szokták frissíteni az alkalmazást és milyen nagyságrendű általában a javítás? Várható-e effajta patch?

Új hozzászólás Aktív témák