Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fél év után úgy tűnik, hogy meghalt a háttérvilágítás. Soha nem érte víz, mondhatjuk, hogy vigyázok rá.
Valakinek volt már ilyen vagy más jellegű garanciális ügyintézése? Mennyi ideig ülnek rajta a szervizben?
-
Nekem teljesen jól méri a pulzusomat, soha nem mutatott még fals értéket. Amikor ~140-es pulzussal jól esően futok, akkor annyit is jelez, amikor szenvedek vagy sprintelek egy jóízűt, akkor tényleg felmegy ~170 körülre, belesétálva meg lassan visszaáll ~140-re, szóval leköveti rendesen.
-
válasz
Petyka3 #4375 üzenetére
Nekem az tetszik benne így egy hét használat után, hogy nem kell mindig a telefonért nyúlni, ha történik valami, mert látom az értesítést. Persze a rendes órámat nem akarom lerakni, szóval az maradt a bal kézen, ez meg mindig a jobb kezemen van.
Illetve én elsősorban futáshoz vettem, ahhoz tökéletes és nem kell a telefont magammal cipelni, ami nagy könnyebbség.
Aki tudja, hogy mire és miért veszi, annak ajándék ennyi pénzért, de csodákat ne várjunk el tőle. -
Vasárnap este rendeltem, de már a kezemen is van az eustocktól vásárolt fekete színű óra.
Alapvetően futáshoz kerestünk párommal órát, mindenképpen olyat akartam, amiben van GPS a pontosabb nyomkövetés végett, valamint az üzemidő sem egy elhanyagolható tényező, ezért erre esett a választás.
Holnap este fogom tudni élesben tesztelni és ha tényleg jó, akkor jön egy zöld verzió is neki.
Én a gyári megoldások híve vagyok, nem szokásom nagyon mókolni (talán majd új számlapokat fogok kipróbálni), a Mi Fit appal gyorsan szinkronizált, olyan negyed óra alatt lefrissített mindent és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest