Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi időben a Bip-em rosszul méri a futásom első 1km-ét . 7-800 méternél jelzi az 1km-t. A további kilómétereket már jól méri.
Stravara áttöltve is a félremért, a valósnál 2-300 méterrel hosszabb táv látható.
1.1.6.48 firmware van rajta.
Más is tapasztalt már ilyet? Mi a megoldás? -
madmike
őstag
Sziasztok!
N&F-ben be lehet valahogy állítani, hogy értesítéseknél ne kapcsolja be a háttérvilágítást? -
madmike
őstag
Sziasztok!
Most voltam először futni az órámmal.
Minden szép és jó, autómatikusan szinkronizálta a Stravaval.
Egy probléma viszont volt. Már futás közben láttam, hogy valamit nem mér jól ,mert sokkal később jelezte, hogy megvan az 1km, mint ahol valójában megvolt. Aztán itthon láttam mi volt a turpisság. kb 3 perc után találta meg a GPS hogy hol vagyok. Máskor indítsam el hogy futok már a bemelegítés alatt, hogy pozícionáljon vagy Ti hogy szoktátok? -
madmike
őstag
Ma megjött a BIP-em.
Eddig tetszik. Egy dolog nem akar működni, ez pedig az időjárás. 0 fokot mutat. N&F-et használom.
várost beállítottam, adatszolgáltató a dark sky (többi nem akar lefrissülni. Mi lehet a gond?A pulzusmérés sem akar valamiért magától megtörténni, csak ha rányomok, hogy mérjen, vagy ha folyamatos mérésre állítom. Azt nem lehet beállítani valahol hogy milyen gyakorisággal mérjen?
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Holnap érkezik a BIP-em. Geekbuyingon vettem, volt rá kupon.
Lenne pár kérdésem.
Egész nap viselném, érdekel, hogy mennyi a lépésszámom. Emellett futásnál is ezt vinném telefon helyett, a Strava-t használom az edzéseim dokumentálásához.Van olyan alkalmazás ami automatikusan szinkronizál a Strava-val? Ha kezdetben letöltök több alkalmazást is, amíg el nem döntöm melyik funciói tetszenek leginkább, addig egyszerre több alkalmazás is szinkronizálódhat az órával?
Viber üzeneteket meg tud jeleníteni a készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest