- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Buvana #12759 üzenetére
A getapps az a xiaomi saját kínai belpiacos store-ja. Nyilván a saját szoftvere előbb felkerül, mint amennyi idő alatt át tudja nyomni a google rendszerén.
Amúgy meg egy csomó szoftvernek van külön kínai belpiacos verziója, és ezt a világnak szánt változat mellett fejlesztik. Sokszor ott próbálnak ki új dolgokat mielőtt a globalba bekerül, vagy van olyan is, hogy bizonyos dolgok csak a kínai belpiacos szoftveren mennek, a másikban nem elérhetők (Pl. a 70mai dashcam kínai belpiacosban tud timelapse módot, globalban nem).
A mi fitből is külön megy a kínai verzió és a global. Nem tudom mi a különbség (csak sejtem, hogy a személyiségi meg gdpr kavarások a kínai variánsban nem játszanak), de az oroszok is a kínaiból szoktak modolni.
Amúgy neked a getapps az hogy megy? Nekem az príma kínai hieroglifás, nem sokat értek belőle fordító nélkül, csak tudom hogy kb. hova kell nyomni. Ha lenne benne legalább angol nyelv az már király lenne. -
toto0569
addikt
-
toto0569
addikt
Sajnos én csak így tudtam
Ha valakinek nagyobb a jártassága benne az pontosíthatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest