Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyemipapa
senior tag
Összehasonlítási alapom nincs, de ami az akkut illeti, ha csak lépésszámlálás, alvásfigyelés, napi 2-3 pulzusmérés megy rajta, és nem teszel fel rá mókolt másodperc kijelzős számlapot, az egy hónapot simán bírni fogja. Nekem az első feltöltés után 20 nap alatt ment le 48%-ra. Két napja töltöttem fel megint, most 94%-on áll. Alvásfigyelés észvesztően jó, nem is tudom, milyen algoritmus alapján képes mérni...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Samsung Qi2 vezeték nélküli tripla töltő
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Tactical tok, iPhone 14 Pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest