- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mgTerminator #8280 üzenetére
Nem kell ahhoz privát.
Kell az összefoglalóban említett ki/be csomagoló, egy képszerkesztő (paint, gimp, pinta, stb...), ha kell gui, akkor WF editor by ilgruppotester (összefoglalóban a link)
Upo leírta, áldassék a neve. -
Lokkolni kell (érdemes) az alkalmazást ahhoz, hogy folyamatosan fusson a háttérben.
Ha megérinted az "előző=futó alkalmazások" (minden gyártó másképp hívja) gombot (már ahol van ilyen), akkor megjelennek az épp futó alkalmazások. Itt lehet lakatot rátenni, hogy fixen bent tartsa a memóriában a programot, és ne lője ki.
Az, hogy a lakatot (lock-ot) hogyan kell rátenni, telefon/szoftverfüggő. -
A külső kör jelezhet az akku állapotát stb. Persze ezt csak az én nézetem. 😀
Iiigen, erre gondoltam én is (épp ma).Vagy a fele kör az akku, fele a lépés, ésatöbbi...
Az egyik ötlet meg húzza a másikat.Na és pont ez a nehéz is benne, hogy a közben felmerülő ötleteket ne akard megcsinálni azonnal ... mert akkor sosem lesz vége.
A jó, hogy idő van rá, a tatár nem hajt, és olyan jó, amikor becsomagolás és felrakás után ott virít a cucc
-
Igen, láttam miért nem kezdenél bele, én kiváncsiságból gondoltam kicsit játszadozni ezzel; meg szivesen elbabrálgatok ilyenekkel.
Köszönöm a bíztatás! Folytatom a bibelődést vele, sőt megcsinálom majd inverz színekkel is (de még megnézem, hogy a gimp hogyan is működik parancssorbólilyen célra)
Az biztos, hogy a külső kör és a benne lévő feliratok, azok max design elemnek jók, csak a helyet foglalják - feltéve, ha nem teszünk oda valami ki és nagymutatót (ami persze nem érne be középre).
Ha elészülök ezzel-azzal, majd jelzem. -
válasz
tothferenc #8029 üzenetére
Ha nem átlátszó a png, akkor lehet paint is, ha átlátszó akkor gimp, vagy pinta (mindkettő ingyenes; a gimp kicsit pilótavizsgás elsőre
)
-
Mivel most van 2 óra nálam, egy saját, egy pedig ajándékba lesz, így gondoltam kipróbálom, hogy mi a különbség egy eredetileg CN változat, és egy hivatalos Global változat között.
Mivel a CN változat már átesett a CN -> Global konverzión, ezért úgy tűnik, hogy nem nagyon van különbség. Legalábbis én nem vettem észre.Mindkettőt elvittem sétálni, egyik a bal, másik a jobb csuklón volt.
A térképre vetített útvonal azonos volt.Na persze még vittem a telefont is, ott pedig a Sports Tracker-t fogtam be útvonalrögzítőnek.
Így a hármat teljesen tudománytalanul, és gpx adatok összevetése nélkül, pusztán a térképre vetített rajzolt útvonal alapján azt tudom mondani, hogy a telefon a legpontosabb, a két bip pedig nem marad el nagyon; egymáshoz képest pedig gyakorlatial azonosan rögzítettek... szerintem.
Biztosan lehet ebben az eszmefuttatásban hibát találni, de én nem akarok, szimplán jó lesz arra, amire nekünk kell.A mod MiFit-tel még nem tudtam exportálni a gps adatokat (még nem tudom, hogyan kell) – majd szabadság alatt próbálkozok ezzel; mivel a Sports Trackert már több éve használjuk, ezért oda szeretném tenni a rögzített (és exportált) adatokat.
A sporton kívül pedig nagyon hasznos az értesítések olvashatósága a kijelzőn. Kapásból tudom, hogy fel kell-e vennem a telefont, vagy ráér, kell-e szaladnom azonnal valahova, vagy az is ráér... illetve jött-e új hozzászólás ide a fórumba.
Eddig összességében tetszik a dolog.
(jelenleg nem érdekel a pulzusmérő meg az időjárás) -
Igen. Feltettem a mod 3.5.5öt, és utána nem tudtam belépni. Leszedtem.
3.5.3 gyári vissza, ott sem engedett be.
Aztán az ötödik próba után azt mondtam, na akkor regisztrálj... a saját addigi fiókommal. Kiírta, hogy már van ilyen, válasszam a belépést. Onnan neg jó lett.
Mód 3.5.5 vissza, ugyanezt eljátszottam, simán beengedett. -
workaround:
Ha nem tudsz belépni a google fiókoddal a MiFit-be (legyen akár moddolt, vagy eredeti), akkor az alábbi kis kerülőutat tudod megtenni.
Elindítod a frissen telepített MiFit-et.
Regisztrációra böksz.
Kiválasztod a régiót (nálam ez Magyarország volt)
Regisztráció google fiókkal.
Ha ezek után jön az üzenet, hogy Ön már regisztrált, válassza a hagyományos belépést, akkor tégy úgy:
MiFit belejentkezési oldala jön be, és innen már simán belép.Remélem hasznos volt.
(2x tesztelve, egy a gyári MiFit-tel, aztán a 3.5.5 mod MiFit-tel. )
-
válasz
Anita_88 #7412 üzenetére
az egyik nem irja ki, ki hiv ,de nem nagyon akarnék kiegöszitö appot ,volt fenn aztàn össze akadtak.
ha mégis csak azzal megy melyik app a "legjobb"
Próbáld meg a telefon nyelvét angolra állítani, ekkor a MiFit-ben érdekes módon a hanghívások jelzésénél a hívófélazonosítás... és múködik.
Ha magyarra átállítod a telefon nyelvezetét, akkor ez a lehetőség eltűnik, így kell pl. a Mi Bandage kelleni fog, ha szeretnéd a hívófélazonosítást. -
válasz
cappa72 #7274 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a leírás alapján (összefoglaló, "Van lehetőség a Bip használatára magyar nyelvű menüvel?") a magyar felület is szépen felment, igaz, itt már nem a 4 perces időt futottam, hanem úgy 20 perc volt...
Ezek után jön a tényleges teszt: a futás, gps információk ellenőrzése (keresztpróbával, több gps eszközzel).
Csak kész leszek vele dec 22-ig... -
Na beléptem a táborba.
Köszönöm az összefoglalót, nagyon hasznos volt.
Főleg azért, mert asszony pajti fogja használni – bár még nem tudja-, így fontos lesz neki az értesítéseknél pl. az ékezetes karakterkészlet, amit a leírás alapján kb. 3 perc volt megcsinálni.
Az óra kinézetének cseréjét legalább 3x el kellett olvasnom, aztán pragmatikus módon nekilátva az 4 perc alatt sikerült (letöltési időt is beleszámítva.)
Köszönet azoknak is, akik vacsfészeket kreálnak csak úgy önszorgalomból.Már csak a magyar fw kell rá, és teljes lesz a futómaminak szánt ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest