- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Persze, de honnan vegyem el azt a teruletet?
Vagy rakjam a battery-re? (Ha igen milyen szinnel?) -
3.3.2.2 (0.1.1.05) nálam maradt angol (már egy napja)
-
3.2.8 - 1.0.80
ismet tyuklabas lett az ora es csak az ora nyelvenek atallitassaval lett angol -
nem az android verzióval van legtöbbször a probléma hanem a telógyártók által használt bt cuccal
mindig vannak anomáliák, lehet hogy itt is hasonló dolog szivat tégedesetleg olyat próbáltál hogy ugyebár a párosításhoz ajánlani szokták a gps bekapcsolását, hogy amikor frissít akkor is legyen bekapcsolva a gps (hátha
)
-
LáttamMivel ez egy közösségi fórum így ha egy valakinek ír valaki az nem csak neki szól hanem a többieknek is értékes információ lehet
ui: nyugodjál le attól megnyugszol
amúgy miband-el sok eset volt hogy bizonyos telók (márkák) BT-vel sz@arakodott maga a csatlakozás ill. frisssítés.
más telóval is próbáltad? -
-
1.0.66
-
válasz
vinczetibor #890 üzenetére
Nalam az van fent es semmi gond vele
-
és nemek hogy van 1.0.51-em?
-
Most raktam fel a Alert Bridge-t, szepen leszedi az ekezeteket es nem csak szamlalja az olvasatlan uziket de ki is irja hogy az mit takar.
Nagyon egyszeru progiLolexmod gyujtohely van valahol? (mint pl. a gyari mifit-re az apkmirror)
-
bin-be készítem a cuccokat, ill. az alapnak is ugyan az a lényeget hogy képeket hív be adott eseménynek megfelelően
de a koordinátákat nem tudom honnan lehetne megtudniazért akarom az alapokat kicserélni mert azok közül egy se tetszik
és az egy cserélhető meg mindig macerás hogy telón keresztül cserélgetni -
Sziasztok!
Elkezdtem saját faces-eket készíteni ...
Olyat lehet csinálni hogy az "alap" face-eknél (kibontottam a res fájlt és csak képek vannak benne és azokhoz tartozó raw fájl) valami módon átírni az adott képhez tartozó koordinátát?
valahol biztos tárolva vannak az infók
A másik kérdés hogy mennyire függnek ezek össze, szal ha az egyikbe átírnám hogy pl. az időjárás máshol legyen ... akkor előfordulhat hogy másik face-en is elmozdulna
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest