- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
thornadoj
aktív tag
válasz
malna88 #2698 üzenetére
Az alvásfigyelést az óra tárolja, és kiolvasásnál a programok külön elemzik ki. (legalább is a mi fit és a notify biztosan). Szinkronizál a notifyvel, de ha a gyári mi fit alkalmazást leválasztom és törlöm, akkor utána az órán csak a párosítás ikonját látom, annak ellenére hogy a notify csatlakozott és láthatóan működik is (pl. pulzusmérés). nem tudom nálam miért nem működik. talán az oreót nem szereti, vagy valami más lehet? Ezeknek az okos kütyüknek már lelkük van
Két ugyanolyan telefonon is láttam már ugyan azt a progit máshogy futni, mármint az egyiken rosszul. A pulzusmérés csak hobbiból jó, azért sokszor tud rosszat mérni, de az egész nap átlagát nézve látszik h nagyjából jó. Egyébként mások is írták h nyugalmi helyzetben pontosabb.
(#2701) Xbs: Én kétszer is leteszteltem, és egyszer 1 , másodszor 3 bpm volt a különbség. Ill. ha teljesen kamu lenne, akkor alvás közben amikor mozdulatlan vagyok, akkor miért mérne? Érzi hogy a felület bőr, nem pedig fa?? Egyébként (egyszerű logikával gondolkozva), ugye az optikai pulzusmérés úgy működik, hogy a bőrt árvilágítva a hajszálerek tágulását figyeli, tehát a mozgást kell hogy érzékelje.
(#2697) bl4ze : Az SMS és email nálam is jó volt, de a hívásoknál, csak az írta h bejövő hívás, és sok beállítási lehetőség nem is volt, de majd ránézek még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo IV
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Android szakmai topik
- sziku69: Szólánc.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest