Hirdetés
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
thornadoj
aktív tag
válasz malna88 #2698 üzenetére
Az alvásfigyelést az óra tárolja, és kiolvasásnál a programok külön elemzik ki. (legalább is a mi fit és a notify biztosan). Szinkronizál a notifyvel, de ha a gyári mi fit alkalmazást leválasztom és törlöm, akkor utána az órán csak a párosítás ikonját látom, annak ellenére hogy a notify csatlakozott és láthatóan működik is (pl. pulzusmérés). nem tudom nálam miért nem működik. talán az oreót nem szereti, vagy valami más lehet? Ezeknek az okos kütyüknek már lelkük van Két ugyanolyan telefonon is láttam már ugyan azt a progit máshogy futni, mármint az egyiken rosszul. A pulzusmérés csak hobbiból jó, azért sokszor tud rosszat mérni, de az egész nap átlagát nézve látszik h nagyjából jó. Egyébként mások is írták h nyugalmi helyzetben pontosabb.
(#2701) Xbs: Én kétszer is leteszteltem, és egyszer 1 , másodszor 3 bpm volt a különbség. Ill. ha teljesen kamu lenne, akkor alvás közben amikor mozdulatlan vagyok, akkor miért mérne? Érzi hogy a felület bőr, nem pedig fa?? Egyébként (egyszerű logikával gondolkozva), ugye az optikai pulzusmérés úgy működik, hogy a bőrt árvilágítva a hajszálerek tágulását figyeli, tehát a mozgást kell hogy érzékelje.
(#2697) bl4ze : Az SMS és email nálam is jó volt, de a hívásoknál, csak az írta h bejövő hívás, és sok beállítási lehetőség nem is volt, de majd ránézek még egyszer!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Autós topik
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest