- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
thornadoj
aktív tag
válasz
malna88 #2698 üzenetére
Az alvásfigyelést az óra tárolja, és kiolvasásnál a programok külön elemzik ki. (legalább is a mi fit és a notify biztosan). Szinkronizál a notifyvel, de ha a gyári mi fit alkalmazást leválasztom és törlöm, akkor utána az órán csak a párosítás ikonját látom, annak ellenére hogy a notify csatlakozott és láthatóan működik is (pl. pulzusmérés). nem tudom nálam miért nem működik. talán az oreót nem szereti, vagy valami más lehet? Ezeknek az okos kütyüknek már lelkük van
Két ugyanolyan telefonon is láttam már ugyan azt a progit máshogy futni, mármint az egyiken rosszul. A pulzusmérés csak hobbiból jó, azért sokszor tud rosszat mérni, de az egész nap átlagát nézve látszik h nagyjából jó. Egyébként mások is írták h nyugalmi helyzetben pontosabb.
(#2701) Xbs: Én kétszer is leteszteltem, és egyszer 1 , másodszor 3 bpm volt a különbség. Ill. ha teljesen kamu lenne, akkor alvás közben amikor mozdulatlan vagyok, akkor miért mérne? Érzi hogy a felület bőr, nem pedig fa?? Egyébként (egyszerű logikával gondolkozva), ugye az optikai pulzusmérés úgy működik, hogy a bőrt árvilágítva a hajszálerek tágulását figyeli, tehát a mozgást kell hogy érzékelje.
(#2697) bl4ze : Az SMS és email nálam is jó volt, de a hívásoknál, csak az írta h bejövő hívás, és sok beállítási lehetőség nem is volt, de majd ránézek még egyszer!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Returnal (PS5)
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Kuponkunyeráló
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest