Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thornadoj

aktív tag

válasz malna88 #2698 üzenetére

Az alvásfigyelést az óra tárolja, és kiolvasásnál a programok külön elemzik ki. (legalább is a mi fit és a notify biztosan). Szinkronizál a notifyvel, de ha a gyári mi fit alkalmazást leválasztom és törlöm, akkor utána az órán csak a párosítás ikonját látom, annak ellenére hogy a notify csatlakozott és láthatóan működik is (pl. pulzusmérés). nem tudom nálam miért nem működik. talán az oreót nem szereti, vagy valami más lehet? Ezeknek az okos kütyüknek már lelkük van :D Két ugyanolyan telefonon is láttam már ugyan azt a progit máshogy futni, mármint az egyiken rosszul. A pulzusmérés csak hobbiból jó, azért sokszor tud rosszat mérni, de az egész nap átlagát nézve látszik h nagyjából jó. Egyébként mások is írták h nyugalmi helyzetben pontosabb.

(#2701) Xbs: Én kétszer is leteszteltem, és egyszer 1 , másodszor 3 bpm volt a különbség. Ill. ha teljesen kamu lenne, akkor alvás közben amikor mozdulatlan vagyok, akkor miért mérne? Érzi hogy a felület bőr, nem pedig fa?? Egyébként (egyszerű logikával gondolkozva), ugye az optikai pulzusmérés úgy működik, hogy a bőrt árvilágítva a hajszálerek tágulását figyeli, tehát a mozgást kell hogy érzékelje.

(#2697) bl4ze : Az SMS és email nálam is jó volt, de a hívásoknál, csak az írta h bejövő hívás, és sok beállítási lehetőség nem is volt, de majd ránézek még egyszer!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák