- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
SztiviVander #12809 üzenetére
Az lehet, én is láttam már sokszor ilyent.
Az én esetemre ez nem érvényes, hidd el hogy pontosan tudom hogy mik az elvárásaim, mit várhatok el az órától, és a kettő metszetét is ismerem. Szerencsére az egyik részhalmaza a másiknak, ráadásul valódi részhalmaza.
Soha nem érdekelt a divat, a trendek, és az sem, hogy mások mit gondolnak az általam viselt és használt dolgok kinézetéről, ilyen szempontból nem akarok senkinek megfelelni, és szomorúan tapasztalom hogy ennek az ellenkezője mennyire terjed, sőt egyre inkább dominánssá válik a világban. Vannak ronda tárgyaim, ruháim, cipőim, ronda autóval járok, mivel funkcionálisan az igényeimet teljesítik/túlteljesítik.
Nyugodtan visszakeresheted a topikban, én mindig próbáltam a józan döntést segíteni az órával kapcsolatban, mivel többé-kevésbé tisztában vagyok a műszaki háttérrel, az elektronikával, fizikával, matematikával, informatikával, és ezeken keresztül ismerem az óra korlátait, a reálisan elvárható tulajdonságait, és mi az ami csak a reklámozhatóság és eladhatóság miatt került be.
Megvehettem volna ugyanúgy pl. a GTS-t is, de a nagyobb felbontás és amoled színek nem vonzanak, helyette viszont üzemidőben jelentős a kompromisszum, és nincs állandó kijelző (az amoled AOD az nem az!), ami nekem két sarkalatos tulajdonság, amit nem áldozok fel azért, mert "szép". Jól tudom, hogy vannak szebb kijelzők, jobb kontraszttal, felbontással, de ezen is minden számomra szükséges adatot le tudok olvasni tökéletesen.
A Pace-n még elgondolkodtam, az se lett volna sokkal drágább, de igazából nincs szükségem a plusz tudására. Szép, menő, jó, de ez nem elég a rövidebb üzemidő ellen.
Nem nagyon tudsz nekem ajánlani jobb órát, mint a bip s. Felesleges többlet tudásért nem fizetek plusz vagyonokat, mert pontosan tudom hogy úgyse használnám ki, és vagyok annyira tudatos vásárló hogy ne dőljek be a csili-vili reklámoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest