- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem a dolog el is dőlt. Már meg is rendeltem.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
DaDa
senior tag
válasz Ablakos #12150 üzenetére
Szerintem bármelyik órás boltban kapsz ilyet. Nem hinném, hogy ezek olyan drágák lennének.
Szerk:Picit lemaradtam a dolgokról 😀 látom már megrendelted.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
leftyke
aktív tag
Üdv mindenki
3éve van egy bip-em és simán mi fit-el használom az ékezetes betűket még akkor megoldottam és teljesen jól el voltam vagyis vagyok vele. Viszont nemrég azt olvastam,hogy valakinek aki nemrégen vette kiírja alapból a hívó félt ezt hogyan tudom megoldani én is? -
Flashy
veterán
válasz leftyke #12156 üzenetére
lehet én voltam, nekem első perctől fogva kiírja a nevet. android 6-os miui8-as Xiaomi telefon, a Bip-re csak egy font fájlt küldtem rá gadgetbridge-en, aztán uninstalláltam azt is. Bip-en legújabb hivatalos firmware, Mi Fit a legújabb hivatalos Play-ből, más program nincs telepítve. volt Mi Band Tools, de a Band2-eshez való és már rég uninstalláltam. a Mi Band-nál volt olyan trükk, hogy először angolra kellett váltani a telefon nyelvét, de szerintem én nem váltottam azt sem, mindig magyaron volt.
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok! A Oneplus 6-om Android 10-re történő frissítését követően, a Notify & Fitness (eddig MiFit nélkül használtam) nem volt hajlandó kapcsolódni hozzá, így gondoltam felteszem a MiFit-et, hogy tudjon firmware-t frissíteni, ezt követően konkrétan gyári állapotba tette az órát, ugrott a fontom és az emoji megjelenítés is. Próbáltam mentve a dolgot sorban visszatenni a dolgokat, de ha az itt korábban linkelt egyik fontra ráteszem a Notifyból az emojikat akkor a font eltűnik és újra a MiFit tudja csak rendbe rakni, vagy ha visszateszek másik fontot. Ezen felül pedig a Notify továbbra sem kapcsolódik az órához. Valaki esetleg ütközött már bármelyik problémába?
[ Szerkesztve ]
-
topi66
aktív tag
Újabban merül a bip-em mint a u571....max 2 hét és töltő. Semmi nem változott egy bő év alatt. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Átállítottam az órát olaszra a betűk miatt. Igaz hogy most jól jelennek meg az üzenetek, deaz egész nyelv olasz. Hogy lehet visszaállítani angolra vagy németre? Egyszerűen írja le valaki. Köszönöm. (A notify szerint olasz szoft verzio van rajta)
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
Hi!King
őstag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy van-e már megoldás Facebook-os mifit accounttal a meglévő trackeket exportálni tcx-be vagy Strava-ra utólagosan szinkronizálni. Fél éve nem volt, az összes lehetséges megoldás befuccsolt, esetleg Mifit, Amazfit vagy bármely más appban volt-e valami pozitív változás ezen a téren? -
Jabby
őstag
válasz Hi!King #12168 üzenetére
Moddolt MiFit-el lehet GPX-be exportálni.
A GPX-et pedig tudod konvertálni TCX formátumba, pl. az ingyenes TCX Converter progival. -
SzaboZE
addikt
válasz topi66 #12165 üzenetére
A több mint 2 éves órám 41 nap után 8%-ra merült, most töltöttem pont. És vannak értesítéseim is bőven. Kérdés milyen óralapot használsz, mennyire statikus. Mindig lemerítem ennyire, egyesek jóslataival szemben, miszerint ez nem tesz jót neki. 5-10% körül szoktam töltőre tenni és rajta hagyom egy estétől reggelig.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Sinkapeter
tag
válasz topi66 #12165 üzenetére
Én sajnos tapasztaltam, viszont szerencsére még nem volt egy éves, garanciában cserélték. Az akkumulátor halt meg benne, nem csak a gyors merülés volt a tünet, hanem nem is töltődött fel teljesen, aztán pár perc alatt leesett 70% közelébe, azon maradt pár napot, aztán megint esett 20 %-ot. Szintén kb. másfél-két hétig bírta.
-
rush0205
tag
Nekem is meghal az órám, másfél éves. Feltöltöm 100%,leveszem töltőről 10perc múlva 70%,azt naponta 10-15%mínusz, alig bír ki 5napot, úgyhogy hamarosan megrendelem az utódját, ami egy Gts lesz.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Gondom van!
Leszedtem a Notify And Fitness for Amazfit pro app-ot!
Felraktam, párosodott a Bip-el, de valami betűtípust leszedve az óra a következőket írja ki!
Connect App to Update!
Ezt hogyan tudom orvosolni? Bármit csinálok nem jó!
Köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
válasz cappa72 #12184 üzenetére
Én újonnan vettem kb 1.5 éve. kb 2 hónap után tegnap vettem elő újra! tegnap 98% után lekellet vennem a töltőről és délutánra 90% lett! Hmmm...nagyon nem dolgoztattam meg! Semmi extrát nem csinált! Ezért kérdeztem!
Most felraktam a töltőre és megfigyelem! Remélem nem lesz egy hetes üzemideje! -
kissati66
tag
válasz Dimond G #12183 üzenetére
Én két éve vettem, 25 napot megy. Notifival nekem is sokat késtek az értesítések, így visszaraktam az előtte és azóta is használt Tools & Amazfit-t, ezzel szinte azonnal megérkeznek. Jól olvasható BOLD fontot itt linkeltem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
SzaboZE
addikt
válasz Dimond G #12180 üzenetére
Huawei Psmarton késett az üzenet. Samsung s8on nem. Android 9es mindkettő. Mindkét esetben a tools&amazfit fizetős szoftvert használtam (egy ezres talán).
Ahogy korábban írtam több mint 2 éves az óra és 30-40 nap simán, ez leginkább az óralaptól függ.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
DaDa
senior tag
válasz Dimond G #12190 üzenetére
Nem a részlet számít hanem, hogy van e rajta másodperc mutató. Mivel a tiéden nincs így nem is fog gyorsan merülni. Persze ha megy a pulzus és vagy a gps akkor nagyon fog. Enyém is másfél éves és 60 napokat bír ki. Igaz éjjelre kikapcsolom és nem használom a gps/pulzust. Kizárólag uzenet/hivas/emlékeztető jelzésre használom de abból sok van. Átlag napi 16 órát rajtam van.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Dimond G
senior tag
válasz SztiviVander #12194 üzenetére
Egyetértek! 30 percre van állítva nekem is! 4. napja egy töltéstől és 96%-on áll!
Tools & Amazfit-et használok. az ébresztő be van állítva benne, de az óra az Amazfit App-ban beállítottat mutatja! ???? Minden más működik![ Szerkesztve ]
-
SamiCsillag
senior tag
A tegnap egy 6 km-es futás után elmentem zuhanyozni, az órát szépen letettem az asztalra. Visszajövök, felveszem az órát és akkor látom, hogy a számlapot csak egy kábel tartja. Oké, mondom, semmi gond, már egyszer volt ilyen, technokollal megragasztottam pár hónapja és ment szépen tovább. A tegnap is ezt tettem, de azóta nem vesz jelet a telótól, semmi éresítés. Vissza jelet ad, mert mutatja a MiFit a lépést és az alváasadatokat is, a legfríssebbeket. Szerintetek kuka lett? Ennyi volt?
-
DaDa
senior tag
válasz SamiCsillag #12196 üzenetére
Esetleg egy factory resetet érdemes megpróbálni. Amúgy a technokol ennyire jó ragasztó lett? Iskolas kori emlékem szerint csak arra volt jó, hogy összeragasztózzuk a kezünk, hogy leszedhessük róla. 😀 (mi nem szipoztunk) de már akkor is képtelen volt bármit is megragasztani.
-
-
DaDa
senior tag
válasz SamiCsillag #12199 üzenetére
Az óra setting/beállítások menüjében van a factory reset menü. Ez gyári beállításra visszaállítja az órát. De minden saját feimware/oralap el fog tűnni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- loup-garou károsultjai
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest