- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
manager2220
tag
válasz szkink #12298 üzenetére
Egy hete van rajtam, 30 percenként pulzusmeres, minden éjszaka alvás figyelés pulzus meressel. Emellett 5x 1 óra GPS-es futás állandó pulzus meressel. Így vagyok egy hét után 60%on,sztem ez a része elég jó. Amazfit és mifit appal, csakúgy mint a notifyal mindent szuperül szinkronizál. Érdekes hogy az alvás adatok mindhárom appban mások de ez gondolom a korábbi verziónál is így van.
Egy kisebb gond volt ma még tegnap, a futás elején egyszer 2 egy másik alkalommal meg 4 percig nem talált jelet. Ez a sima BIPnel is elofurdulhat? Lehet ezen javítani valahogy? -
bl4ze
veterán
válasz manager2220 #12301 üzenetére
Ez most Bip S amit írtál ?
Mi Bandage támogatja, próbáltad esetleg? Ha S, hol vetted ? Alza ?
.:. bl4ze .:.
-
manager2220
tag
válasz fujifilm1 #12294 üzenetére
Szia.
[link]
[link]
[link]
[link]
Háttér szürkeség van, alzanal vettem, van már fehér is. Sima bip-em nem volt nem tudom hogy jobb-e. Azok miatt a feature-k miatt vettem ami még nem is elérhető pl elliptikus tréner.
Az hogy a futás elején nem talál pár percig műholdat az hogyan orvosolható?[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz manager2220 #12303 üzenetére
Rendszeres AGPS frissítés kell, az app elvileg kéne hogy időnként frissítse. Helymeghatározás engedély legyen bekapcsolva.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bl4ze
veterán
válasz manager2220 #12304 üzenetére
Nem szoktam a GPS-t használni, szóval ezt passz.
Bandage még nem támogatja, oké.
Bip Lite-ról gondolkodok cserén, az 5ATM vízállóság + jobb kijelző miatt.
Mi Fit nem a kedvencem, Mi Bangade lenne jó vele
Van egy 5,000 Ft ALZA kuponom azzal már igen jó áron lenne.:. bl4ze .:.
-
szkink
aktív tag
válasz manager2220 #12301 üzenetére
Köszi,jónak tűnik így elsőre,nekem sem volt még BIP órám,azért vártam az S-re mert elvileg azt írták róla hogy stabilabb lesz a GPS,de lehet várok még kis időt és több felhasználót,hogy milyen lesz a tapasztalat.A fórum követése óta páran panaszkodtak a BIP-nél is a jel keresésre de a többség inkább a jel menet közbeni eldobálásra panaszkodott,én ezért mondtam le róla,túrázáshoz kellet volna de ezzel a panasszal nem mertem bevállalni.
-
S-eye
senior tag
Sziasztok!
Kellemes ünnepet! Stravaba mi a legegyszerűbb módja futások exportálásának most? Régebben a Gadgetbridge-dzsel sikerül exportálni a dolgokat, de már nem hajlandó kapcsolódni, és nem akarom ezért rootolni a telefont. MiFit, Amazfit Tools, és Amazfit app is telepítve van. Amazfit appben van Strava szinkronizáció, de nem szinkronizálja a régebbi eseményeket. Csak az újakat fogja? A régire kell a moddolt MiFit vagy más app?
-
manager2220
tag
Notifyban mit kell tennem hogy tudjak custom watchfacet beállítani? Bármit pipalok ki sikertelen a frissítés. (bip s)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz manager2220 #12312 üzenetére
Alternatív módszer 1 és 2 se jó?
Ezek nélkül is próbáltad?Az órán is van pár, azokat tudod váltani?
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
fujifilm1
senior tag
válasz manager2220 #12303 üzenetére
Szia
Köszi szépen a képeket, és a választ.
Ki kell rakni hogy lássa a műholdat.
A futás előtt indítsd el az órán a kültéri futást, az első képernyő kérdésére, (a gps rálátást igényel a műholdra, vagy vmi ilyesmi) " OK " válasz, ezután kiteszem a házfaltól kb. Fél egy méterre, futónadrág húzás, bekötöm a cipőt, szöszmötölés, szóval kB 1perc és csatolnom fel az órát. Ekkor már kiírja hogy megtalálta a gps-t.
Már csak egy képernyő van ami indítja a vissza számlálást a futás kezdéshez.
Amióta így csinálom tökéletes. Nem frissítem az agps- t de stabilan, mindig megtalálja.Nekem nem szokta elveszíteni, de én szabad ég alatt futok többnyire.
Van egy 100 méteres? szakasz amikor összeborulnak a fák felettünk, (a bip és én :) de nem okoz kiesést.A videó alapján úgy látom, hogy a képernyő tök ugyan az mint a bip. Kár, mert lehetne nagyobb, és fehérebb a háttér...
Alzanál előrendelni lehetett a fehéret. Még nincs.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
fujifilm1
senior tag
válasz manager2220 #12315 üzenetére
A Gadgetbridget probáltad?
* Initial support for Amazfit Bip S (incomplete, needs the official app once to obtain the pairing key)
1.Töltsd le a telefonra. aktuális verzió 0.43.1
2. Inditsd el.
3. párositsd.
4. Aztán innen letöltés (egyet a rengeteg watchface ből - őőőő 7 db "bip S" van jelenleg... )
https://amazfitwatchfaces.com/bip/fresh?compatible=Bip_S
(A downloadbol rákattint, GB elkezdi feltölteni.)
Legalábbis a sima Bip-en ilyen egyszerű....[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
nah,a sima bipre is van órafrissités..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
betünagyságot milyen modon lehetne változtatni?
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
köszönöm.
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
ha ezt a Gadgetbridget felteszem nem fog összeakadni a mifittel meg a mibandageval?
GO Gunners!!!
-
Bear16
csendes tag
Sziasztok,
Elhagytam a töltőmet, így lemerült teljesen az órám, viszont időközben előkerült, de olyan mintha nem töltené, kb fél napot rajta volt és nem reagál a bekapcsológombra.
Esetleg találkozott valaki hasonlóval, mit lehetne kezdeni vele?˝Die Basis jeder Grundlage ist das Fundament!˝
-
DaDa
senior tag
válasz Bear16 #12324 üzenetére
Ezek az akkuk kenyesek a teljes lemerülésre. Ha hónapokig állt lemerülten akkor lehet, hogy kampec. Érdemes egy kisebb teljesítményű töltővel próbálkozni nem gyorstöltővel. Esetleg laptop vagy PC usb portjaval. Esetleg picit hűtőbe rakni az órát (pár percre), valakinek már ez is segített de ebben én nem nagyon hiszek.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz Bear16 #12326 üzenetére
Két hét elvileg nem árthat. Próbáld meg egy másik töltő fejjel. És tisztogasd meg a töltő papucs érintkezőjét. Esetleg ha van műszerek mérd meg, hogy egyáltalán tölt - e.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
snooze
veterán
válasz SztiviVander #12330 üzenetére
köszönöm..mibandageba nem találom..hátha valaki csinált már ilyet..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
SztiviVander
őstag
válasz snooze #12331 üzenetére
nem az appban kell keresni, felmásolod telóra a font fájlt, valami fájlkezelőbe rátapicskolsz és megkérdi az android hogy mi a fenével nyissa meg, ott kell kiválasztani a bandage-t (ha tudja kezelni akkor megjelenik) vagy a gadgetbridge-t. utána már az app tudja hogy mit kell vele csinálnia. de ez egyébként gadgetbridge helpjébe is le van írva szerintem.
-
snooze
veterán
válasz SztiviVander #12332 üzenetére
köszönöm,megoldodott..telon fent van,látja is a mibandage..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
SztiviVander
őstag
válasz Papa-Georgo #12334 üzenetére
Nálam közben tegnap lefrissült, igaz nem a mifit-ből hanem az amazfit app-ból. Lehet átálltak OTA frissítésre a bip-nél is, mert az amazfit app-ban sincs benne a bip fw-e hanem egyszer csak kiirta hogy frissítés és lejött rá az új fw a cérnavékony font-al együtt.
-
snooze
veterán
-
törölt tag
Van valami különbség az Xiaomi Amazfit Bip és az Xiaomi Amazfit Bip lite között? Mert hirdetik mind a kettő névvel, viszont nem látok különbséget.
-
törölt tag
AttilaMvh és szinte mégis egy árban vannak.
Sikerült valakinek magyarítania az órát, vagy marad angol? Erre még nem találtam egyértelmű választ. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz SztiviVander #12335 üzenetére
Amazfit appot felraktam, nullázta is az órát rögtön, mintha factory resetet nyomtam volna...
Új FW továbbra sincs..''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
törölt tag
Új óránál, az alkalmazható sorrend, ha először felteszem az ékezetes betűk kijelzésére szolgáló fájlt, majd utána megcsinálom az óra magyarítását?
-
BalanceR
addikt
Sziasztok,
Van aki esetleg huzamosabb ideje hasnál Volkov féle BipOS modot?
Stabil ? nem merül tőle gyorsabban az óra?
kamera vezérlő app esetleg már van rá?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz zeon.hu #12347 üzenetére
Köszi az infót,
Jól hangzik, gondolom, a gyári MiFit felejtős mellette, mert ráfrissítene, én Bandageval használnám, gondolom, menne gond nélkül...
Te mivel használod?
Illetve csak letölt, és Gadgetbridge-el telepít? semmi egyéb hókuszpókusz?
Ja, és a latin, vagy a Non-latin kell nekünk? ékezetek vannak?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest