- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Ez a Pi ez mi is?
LTC, BCH és GRC volt eddig, ezek mellett kezdtem most el a BAT-t. Azért a ló túlsó felére sem akarok már átesni a nagy bányászgatással
Egyébként úgy látom ma is ment fel egy picit a Reward, de Reward alatt továbbra is 0-át mutat. Viszont az a gyanúm, hogy ott azért is 0, mert még kicsi is az összeg, meg írja is hogy a wallett not verified, amit csak 15 BAT-tól lehet.
-
Patrick
addikt
Nekem pl mobilon totál nem megy.
Most felment 1.13-ról 1.18-ra, megnyitottam vagy 7 új lapot, ahol behoztam azokat az oldalakat amiket most megnézek este, éjjel.
Aztán felment ennyire, de amúgy semmilyen reklámra nem kattolok, mondjuk nem nagyon van. Adblockom sincsen, csak youtubhoz.
Helyes, király!
Remélem sokáig jut... lassan 20 millió ember nem tévedhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most felment 1.13-ról 1.18-ra, megnyitottam vagy 7 új lapot, ahol behoztam azokat az oldalakat amiket most megnézek este, éjjel.