Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyíl
tag
Ha arra gondolsz amikor a stream átmegy kis képernyőre, és a stream helyén fut a reklám azt még a Ublock Origin sem blokkolja, nekem telepítve van az is. Szerintem azokat nem lehet blokkolni sajnos, de legalább nem szokták sűrűn adni őket (legalább is nekem ritkán tölt be olyat). Szerintem az egyetlen módja ha fizetsz, akkor elvileg nem tölt be olyan reklámokat sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Horgász topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- 27% XFX Radeon RX 9070 Swift OC Triple Fan Gaming Edition 16GB GDDR6 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest