- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
Értem mit mondasz, csak sajnos nem megvalósitható, mivel a táp egy normál ATX tápegység házából lett kibontva, és amint látszik a bordák miatt nem fér oda (egy 8centis ventit is épphogy oda tudtam kókányolni úgy, hogy szellőzzön), Máshol meg nemnagyon van hely. De kitalálok valamit, vagy ha később jól alakul a pénzügy, akkor kicserélem a vinyót egy 2,5"-os példányra.
-
wrox
őstag
A lényeg, hogy nem akarok semmit venni, a meglévő cuccaimat akarom használni. (csak porosodik a sarokban
)
Egyedül egy soros Infra vevőt csinálok, de az pár száz forint. Gondoltam a hifi vevőjének a helyére beszerkesztem, a CD tálcához meg teszek egy írót.
Csak az a bajom, hogy nincs előttem, a Hifi váz, és nem tudom pontosan, hogy mi hogy fér el benne. Mivel az ATX-es lap kb 30x22 cm, ezért lehet hogy állítva az oldalához fér bele. A táp meg a másik oldalra. A hifi kijelzőhöz meg betenni egy 4x20-as LCD-t. (arról már álmodni sem merek, hogy esetleg a gyári kijelzőt használhatnám.) -
Steve-0
őstag
Nem, nem tehát: előlapi panel (led, power, reset) ami szabvány - rádugod az előlapi USB-k paneljére, ami ebből kijön szalag, azt rádugod a shuttle alaplapra.
Tehát ez a szalag kábel viszi egyesítve tovább a led, power, reset + előlapi usb, mic, hang firwire stb.-t tovább, az alaplapra.
Holnap, valszeg összeáll már csak USB portokat kéne vhonnan kukázni
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest