- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
Értem mit mondasz, csak sajnos nem megvalósitható, mivel a táp egy normál ATX tápegység házából lett kibontva, és amint látszik a bordák miatt nem fér oda (egy 8centis ventit is épphogy oda tudtam kókányolni úgy, hogy szellőzzön), Máshol meg nemnagyon van hely. De kitalálok valamit, vagy ha később jól alakul a pénzügy, akkor kicserélem a vinyót egy 2,5"-os példányra.
-
ZetorGumi
addikt
Szép jóestét mindenkinek.
Én nem egy kérdéssel, hanem egy kész géppel állnék be ide.
Az állapot kb 90%-os, mert még 2db 8cm-es furatot el kell helyezni a ventillátoroknál.
Ime a képek: [link]Elnézést a kuplerájért, ez a műhely + nyárilak egyben, és hát...
Annyi a kérdésem, hogy a merevlemez felfogatását hogy oldanátok meg, hisz most 2 vastagabb drót tartja oda L alakba hajlitva, az alaplap rögzitőpontján átdugva, tehát mozgatás ellen nem nagyon van védve.
Gondolkodtam a fedlaphoz való rögzitésen is, csak nem akarom nagyon összegányolni a külsejét, hadd nézzen ki eredetinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest