Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrox
őstag
A lényeg, hogy nem akarok semmit venni, a meglévő cuccaimat akarom használni. (csak porosodik a sarokban
)
Egyedül egy soros Infra vevőt csinálok, de az pár száz forint. Gondoltam a hifi vevőjének a helyére beszerkesztem, a CD tálcához meg teszek egy írót.
Csak az a bajom, hogy nincs előttem, a Hifi váz, és nem tudom pontosan, hogy mi hogy fér el benne. Mivel az ATX-es lap kb 30x22 cm, ezért lehet hogy állítva az oldalához fér bele. A táp meg a másik oldalra. A hifi kijelzőhöz meg betenni egy 4x20-as LCD-t. (arról már álmodni sem merek, hogy esetleg a gyári kijelzőt használhatnám.) -
wrox
őstag
Sziasztok.
Én is át szeretném tenni a masinát valami HIFI cuccba.
Szerintetek HIFi toronyba rétegesen egymásra építve milyen lenne a történet?
ATX-es lapot akarok beletenni, és normál méretű tápot.
Mint látom 2-vel előttem is így szeretnék.
Vagy valakinek ötlet, hogy mibe lehet beletenni?
Esetleg olyan erősítő, ami elég magas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest