- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hogy érthetőb legyen: A tuning tekerő (volume gomb) Mögött kell lennie egy csigának amin egy madzag van és mikor tekered akkor a csigán lévő madzag mozgatja a rádio állomás mutatót. ez mögé teszed az i-mon tekerőt. vagy: raksz az i-mon tekerőre egy csigát és be illeszted h a madzag tekerje nem bonyolult az érzékenységet meg beállítod szoftveresen.
-
válasz
devisionhun #821 üzenetére
vezérlés 1xűbb mint hinnéd a volume gomb mögött ügye van egy kerék vagy ilyesmi. ahoz nem nyulsz. hanem az egésznek a végére rakod pl az i-mon érzékelőt és akkor megnézed h 75%nál hol tart a mutató és bejelölöd egy papiron ami a pontos mása a számlapnak aztán scanner és megszerkeszted amienre akarod. Bár az i-mon volume végtelenített, így nem lesz az de nem is lényeg mert a progiba meg lehet adni h egy mozdulatnál menyit hangosítson.
remélem érthető voltam. -
Hátha valakit érdekel: 2oldalas_passziv_bordazott_tepsi_elado
-
válasz
devisionhun #809 üzenetére
Itt vannak az i-mon ph-s leírások bár régi azóta lehetnek újabbak [link]
-
válasz
devisionhun #793 üzenetére
Egyenlőre az az ötletem van h mi lenne ha nyomtatnál fordulat szabályzós számlapot és
beraknád a tuner skála helyére? És ha a tekerőt nem használod hangosításra akkor mehet mögé egy venti szabályzó. És úgy belőni a számozást h mindig annyinál legyen a mutató
amennyin pörög a venti.
De lehet ezt pl hangerő skálának is megcsinálni.
hirtelen ennyi. -
válasz
devisionhun #809 üzenetére
De könnyü szétszedni! Kupak levesz és onnantól csak 2csavar az egész! Amin meg a kupak van poti az szabványos a htpcnek szánt megunt műszaki cikkek tekerős gombjainak csatlakozásával
Igen windows hangerőt tudsz vele szabályozni. A távirányítóval meg egeret meg mindent akár írni minden gombhoz azt rendelsz amit akarsz. Dá a htpc szoftvere a cuccnak 5*os.
Panaszom nincsen rá.A kékfény nem látszik mert az pont a gép belseje felé néz.
A fényt igen ki lehet kapcsolni ha zavar! (le forrasztod!)
-
van 2 vu méterem fölösbe meg egy ledes eq piros zöld sárga sztereo középről kifelé mennek a fények benne ingyen elvihető pestiek előnyben! eq-ról majd nyomok képet.
-
válasz
devisionhun #793 üzenetére
urbanjozsi: ez régen az én dumám volt
"Na hajrá, és nem feladni!"
devisionhun A VU méteres megoldások érdekelnének, Zodo A te embered!
A hangerő tekerőt szeretném úgy megcsinálni, hogy az a windows hangerőt tekerje lejebb és nem potival a hangkimenetet.
Én azt csinálnám ami nekem van venni egy I-mont azt be rakni a tekerő mögé. 5k volt nekem apróban. most láttam fvd-t is belőle csak 15k de viszont így nem kell külön lcd ha késöbb akarnál bele.
Tunerskálát esetleg egy elektromotorral mozgatva hogyan lehetne vezérelni és miket kötnétek rá?
Erre nem tudom h mit lehetne kitalálni de nagyon jó 5let gondolkozzunk rajta!
Látom h hamarosan bandákra fogunk oszlani! Erősítősök vs. tuneresek vs deckesek!
Nembaj én örülök h ilyen sokan vagyunk már. A hoz képest h 1,5éve szinte csak fikázás jött a topikba most meg ha valaki megnézi az 1. hsz-t le esik az álla. -
742: FID: Volt a hír a MTH-ról de most már nem hozza be . kezdek félni
Ezt kifejtenéd mert lehet h fáradt vagyok és nem értem.743: Engem 6kokszi már támadott be villamoson mert nem hagytam őket lopni!
ezért sem csipázom őket elég rendesen elkenték a számat de 4maradandó sérülést kapott a pofájára. de nem rasszista topik u.h. hanyagoljuk ezt. -
válasz
dekoninck #706 üzenetére
Persze van rá példa láttam is egy párat! Nem is rossz 5let de felmerül a kérdés h a notebook teljesítménye elegendő arra amire te szánod a htpc-t. Bár ha belegondolok h áramszünet alatt vigan videozól
És a kijelző nélkül is használható marad. Bár a dvdbe való alaplap rögzítés lehet nehézkes lesz de nem megoldhatatlan! És akkor márcsak a hátúlján a kivezetéseket kell ki vagdosni. Mondjuk nem tudom h pl neked a d-sub az oldalán van e vagy a hátulján. meg az s-video. -
válasz
dekoninck #705 üzenetére
Vágás: Tescoban 3-4ezer egy gravirozó és elegendő korongot kapsz hozzá h kivágd amit akarsz és szépen lehet vele dolgozni. De a legjobb választás az a gravirozó amihez kapsz egy szárat mert így nem kell a kezedben fogni a gépet. és kissebb helyekre is be férsz vele.
Viszont arra figyelni kell h ha a vastag korongal vágsz akkor túl melegedhet a gép!
Én zsömétől vettem korongokat amik nagyon királyak! Csak 2perces vágás után 10perc pihi mert felmelegedett a kicsike. -
válasz
urbanjozsi #646 üzenetére
remélem jókat választottam.
-
Na elvileg a rotel holnap bent lesz az 1es hszben! Gyerünk gyerekek csináljatok jó sok ilyen htpc-t h kiérdemeljétek a képeket az 1es hszben!
-
Király kis alaplap jó lenne ha lenne valami komolyabb ami nem csak 65w-ot bír és lehet kicsit tuningolni! És ha megunom a mostanit akkor belekezdeni az újba! És úgy megcsinálni h még ennyi hely se maradjon mint a mostaniban van szabadon
Bár ez változni fog!
-
Dvd író ami macerás, de majd megoldom valahogy vagy nem is lesz benne.
Én nekem az erső elképzelés az volt hogy berakok egy slim dvd-írót az erősítő alá és aluról felcsavarozom.
Neked ilyen van és ha zavar h ott van egymagában lemezből vágsz neki egy előlapot a deck teljes szélességében és lefújod feketére. Remélem érted mire gondolok. -
-
válasz
urbanjozsi #615 üzenetére
hihi csak ugye egy hónapig nem volt netem mikor meg lett tök el felejtettem!
Valaki nem jön Mod-tech Hall 2009re? Zsöme és rajtam kivűl a gépével? -
-
Video: Arra gondoltam h menetközbe mint én és fel youtube-ra! Utána be az 1es hszbe urban jozsiét is vasárnap berakatom!
Hát eddig 4en járunk ide rendszeresen szerintem nem sokan tudják h létezünk. Bár logouton van még pár csoda!Szerintem vinyo lefogatás az a leg 1xübb amit én választottam. 500ft vinyo beépitő keret cdrom helyére. Vagy egy nem használt házból kivágod a vinyó tartót és az alját l alakban meg hajlítod h letudd csavarozni vagy popszegecselni. Jól haladsz!
Nemtudom h írtad e már de milyen alaplap az és mennyibe fájt? nagyon megtetszett!
Én jövő hónapban állok verseny elött igazán a gépnek remélem sikerül amit akarok! És meg lesz még a srácnak a pofás új piros kijelzőm! -
Na mizu?
-
Ha netalántán egyszer elvinnénk őket versenyre akkor nagyot nézne a nép h milyen hifitornyot hoztunk össze
Rádio
deck
dvd
erősítő
Valakit rá kell venni h csináljon egy equa léserből! -
hogy érted h össze szedi? Magátol kileng?
Szerintem a kazettás deck nem jó választás!
Valami olyanból kéne ami nem old scool.
Amikor kerestem yamaha dvd-t akkor láttam egy csomo rossz kenwod cd lejátszót aszem cd táras jó széles és magasabb mint az én erölködőm szóval hellyel nem lenne gondod.
Meg próbálom meg keresni. -
Végre van megint netem
-
válasz
urbanjozsi #569 üzenetére
Még nem jött meg! Csináltál valamit velük? Azóta?
-
Mindenki dolgozik senki nem haladt semmit? Zsöme a képeket be szúrhatnád!
-
válasz
TESCO-Zsömle #563 üzenetére
Hihi DvD Lejátszó elkészült! Lehet véleményt mondani! (kötelező)
Összes kép:[link]
Gondoltam rá h kivágom a tetejét h friss levegőhöz jusson a radi, de inkább nem mert így a naggyát áthúzza a hátulján lévő lukakon és így hűti a tápot. -
válasz
TESCO-Zsömle #555 üzenetére
Hát most a fölső polcon van így kábé: 1,8m
Pontosan 4,2cm
Abba a bontóba voltál amit mondtam? -
Na készvagyok és 1 szomszéd se jött át az albiba h mi fas..... flexelek!
Még hiányzik a pumpa meg a tartály elvileg szerdán össze is rakom aztán majd fizu körül le is fújom a belsejét h jól nézzen ki plusz még egy pár dolgot is meg akarok csinálni rajta!A változás annyi h inkább a jobb oldalon lett a radi mert a bekapcs gombot be akarom kötni.
Az utolsó 5-6ot kell nézni:
Vízhűtéses DVD lejátszó -
Nekiálltam vagdosni a dvd alját kíváncsi vagyok mikor jön valamelyik szomszéd ugatni(albérlet)
-
válasz
urbanjozsi #529 üzenetére
Na letöltötted mert én is kiváncsi vagyok h mükszik e!
-
válasz
Pista0001 #533 üzenetére
Ezen még nem gondolkodtam de a terv az volt h 1cm-vastag 12centis ventik lesznek.
Viszont annyiban változott a terv h nem 2 single radi lesz benne hanem 1 dual!
Így gondolkodom h hogy legyen a venti elrendezés.
Lábakat meg úgy állítom ahogy akarom mert csavar fogja. Tényleg neked miből lesz a gép lába?
Lekapod valami hifi cuccról? -
Na valaki ki próbálta h mükszik e?
-
válasz
urbanjozsi #529 üzenetére
lehet egérrel igen de billel is! bár nem tudom h feltudod e rakni vevő nélkül de innen le tudod szedni[link]
-
válasz
urbanjozsi #523 üzenetére
Kofi Én megint a fizut várom!
-
válasz
Pista0001 #521 üzenetére
Na most raktam vistát
Mostmár nyitja az I-mon a dvd-t Jól sejtettem h ha a daemon tools előrébb van mint a cd-rom akkor nem jó!
A tetejét még nem tudom h kivágom-e de van 1 olyan elképzelésem hogy a radik alatt kivágom . Utána kíjebb csavarom a dvd 4 talpát ami emel rajta 3centit és így vigan beférnek a ventik alá és a radik fölött is lesz hely a levegőnek.
A másik h aszem az usb tápjára a dvd romban az van írva h 30w lehet nem is forrasztgatok 4eres tápkábelt hanem y-cable és erre rakom a ventiket meg a ddc pumpát+dvd
kb összfogyasztásba ennyit ennének 1ütt. -
válasz
TESCO-Zsömle #519 üzenetére
Szerintem ez a legjobb megoldás
Vagy valami 5leted? Hátlapot nem akarom túlságosan szétbarmolni.
-
zodo: Nagyon eltüntél merre vagy?
-
na megvagyok készen van! Képek akkor lesznek amikor vettem 1 kábelt a gépemhez
A kapcsoló 220as valahogy majd megoldom -
válasz
urbanjozsi #507 üzenetére
TESCO-Zsömle: Lehet jobb lett volna a titkárnő kifejezés!
urbanjozsi: Az vadász nem vagy sas fióka
Remélem ma megkapom az usb átalakítómatFrancé nem tud minden bizniszelő egésznap a gép előtt ülni és várni a privátokat
Azt tervezem h lomexnél veszek egy kapcsolót ilyen megnyomom és úgy marad beforrasztom az érintős power gomb mögé (remélem sikerül 2lábasat szerezni) És avval kapcsolom be a dvd-t.
-
Hardware apró lett a topikomból!
-
válasz
urbanjozsi #492 üzenetére
van az 20is ha felpörög
De ki lehet kapcsolni és akkor nincsen vele gond.
-
válasz
TESCO-Zsömle #490 üzenetére
Engem se (lopjuk
) Komolyra fordítva a szót elenyésző egy cd-rom fogyasztása.
-
válasz
TESCO-Zsömle #487 üzenetére
Sima meghajtó már benne van! De attól még az usb részének kell az áram 1 adapter meg nem oszt nem szoroz! És azt minden dvd rom külső házhoz adnak. A másik az áram fogyasztásról h akkor kapcsolod be meg ki amikor akarod mivel usb.
ÉS ezt pl be is lehet kötni a power gomb helyére.
Ide meg sata kábellal nem akarok szórakozni. -
válasz
urbanjozsi #485 üzenetére
Az usb cd-romoknak van külön tápja. A ventiknek meg a pumpáknak arra gondoltam h veszek 4 eres csőkábelt és a végére teszek apa és anya molexet és a gépből megy a dvd-be.
-
válasz
Pista0001 #481 üzenetére
2db dual radit akarok bele vagy 2single radit. Dee mivel megpályáztam egy yamaha dvd írót is csak még nem kaptam választ h mennyi lenne a burkolata lehet abban lesznek a radik meg a pumpák. Kijelző helyére meg víz hőmérőt akarok.
Meg kéne szereznem digitális venti szabályzót és bekötni a fölösleges gombok hoz.
Mázli ennél a yamaha s530as dvd lejátszónál h gyári pc dvd-rom volt benne csak kicsit hosszabb mint az enyim és eltartott egy darabig még rájöttem h hogyan fogassam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest