- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devisionhun
üzenetére
urbanjozsi: ez régen az én dumám volt
"Na hajrá, és nem feladni!"devisionhun A VU méteres megoldások érdekelnének, Zodo A te embered!
A hangerő tekerőt szeretném úgy megcsinálni, hogy az a windows hangerőt tekerje lejebb és nem potival a hangkimenetet.
Én azt csinálnám ami nekem van venni egy I-mont azt be rakni a tekerő mögé. 5k volt nekem apróban. most láttam fvd-t is belőle csak 15k de viszont így nem kell külön lcd ha késöbb akarnál bele.
Tunerskálát esetleg egy elektromotorral mozgatva hogyan lehetne vezérelni és miket kötnétek rá?
Erre nem tudom h mit lehetne kitalálni de nagyon jó 5let gondolkozzunk rajta!
Látom h hamarosan bandákra fogunk oszlani! Erősítősök vs. tuneresek vs deckesek!
Nembaj én örülök h ilyen sokan vagyunk már. A hoz képest h 1,5éve szinte csak fikázás jött a topikba most meg ha valaki megnézi az 1. hsz-t le esik az álla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

"Na hajrá, és nem feladni!"