- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
Hali!
Nekem is pont ennyi idős HP PSC1510-es nyomtatóm van, tegnap délután még nyomtattam vele, ma megint nyomtatnék és a motor hátul nem húzza be a lapot, csak kattog össze-vissza és semmi, az "ellenőrizze a papírt" led meg mindig villog...
Az elején a papírt kinyomó gumihengerek mozognak, szóval nem értem....egyik napról a másikra...
Neked mi lett vele végül? -
Tike61
csendes tag
Van egy 4-5 éves HP PSC 1510-es multifunkcionális nyomtatónk egyik napról a másikra nem hajlandó nyomtatni,vagyis nem húzza be a lapot és azt jelzi ki hogy ellenőrizem a papírt a patron majdnem tele van ellenőriztem nincsen beszáradva,nincs benne beszakadt papír azt is megnéztem.Eddig semmi baj nem volt a nyomtatóval.Újra lett telepítve a programja de még a lapolvasó se működik.
A lapolvasónál ezt írja ki http://noob.hu/2010/08/27/lapolvaso.JPG
a nyomtatónál pedig csak tölt de semmit nem csinál.
Ha tudna valaki tanácsot adni hogy mit lehetne csinálni vele mert sajnos nincs pénzem másikra és nagyon fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest