- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Igazad van, lehet "Shared Network Port" is, de én életemben nem használtam így, ha már van dedikált port.
Pl. innen kiindulva viszont nem lehetetlen küldetés, ha valakinek erre van igénye.
-
atideath
tag
Igen egyenlőre alap CPU-val lesz, majd későbbiekben bővítem ha szükséges. Egyenlőre a számításaim alapján az egyik rendszernek elég egy 2Gb memó a másiknak meg elég 1gb így még az ESXI-nek marad 1 gb szabadon. Lehet kicsit lassú lesz de csak elbírja.

Viszont egy fontosabb kérdés. Van most 2db 3TB wincsim RAID-ben a NAS-ban. Ez kerülne át ide. De most mivel anyagiak miatt nem tudok SSD-t tenni a serverbe melyik lenne jobb megoldás az ESXI-nek? Van egy 120gb-s Sata HDD wincsim amire telepíteném a ESXI-t a másik 2 wincsi pedig raid-be maradna, erre mehetne a VM disk meg egyéb cuccok. Vagy egyből a Raid-re telepítsem és ne is foglalkozzak egy 3-dik wincsivel?
Érdemes újrapasztázni a CPU-t? Ha igen nem jár garivesztéssel?
-
-
atideath
tag
Jelenleg a gépet 4gb memóval rendelem mert az van gyárilag benne. A mostani szerverbe pedig 2gb van. A nasról ne is beszéljünk mert az össz vissz 512mb-t kapott. Az ESXI ennyit enne meg? Vagy az Xpenelogy-nak kell ilyen sok? Később még lehet bővíteni fogom. De ha kevés szerver célra akkor megmarad a régi szerver is.
A XPEnology tud kezelni IP kamerákat mint NVR? Ahogy láttam azon is van virtualis gép futtatási lehetőség. Nem lehet jobban járok ha kihagyom a ESXI-t? -
Fifi
őstag
Szerintem ilyen CPU-t keress:
- socket 1155
- támogassa az ECC RAM-ot
- gyári hűtéssel a TDP 0W-35W közötti CPU garantált
- gyári hűtés leváltása "home made" aktív hűtéssel felmehet talán a TDP 70W-ra isEgy kis performance index az összehasonlításhoz olyan CPU-val is, ami a Gen8-ba nem jó!
Bye, Fifi
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A XPEnology tud kezelni IP kamerákat mint NVR? Ahogy láttam azon is van virtualis gép futtatási lehetőség. Nem lehet jobban járok ha kihagyom a ESXI-t?