Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- CES 2026: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Én évente cserélek p4-es vagy amd-s gépeken ventilátort, vagy megáll a por miatt vagy elkezd egyre hangosabb lenni.
Van olyan hely ahol a gép tulajdonosának hosszú a haja, és nem egyszer volt rá példa, hogy az elhullajtott hajszálak pár hónap alatt a ventilátort eltömítették és megállt.
Legtöbb baj a táp ventikkel szokott lenni mert az ottani hő igen szépen képes a ventilátort kiszárítani és 1-2 év után gyönyörűen zúgni fog a ventilátor.Szóval vagy te a te tapasztalatoddal és vagyok én a saját tapasztalatommal, ne is haragudj de döntsem már én el hogy mikor is akarom kicserélni a ventilátort.
Egyébiránt a fólia kondenzátorok amik ezekben a tápokban vannak baromira nem szeretik a nagy hőmérsékletet, ha ezek kiszáradnak akkor szépen elvesztik a kapacitásukat és egyre bizonytalanabbá váll a kapcsolási küszöbük, majd egy idő után szépen megsülnek, ami ezek után következik az meg már elég kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest