- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Én 1db tapasztalat vagyok, az adott témakörben az első. Senkit nem bátorítok, hogy csinálja, kérdeztem vmit pár hete, kipróbáltam, nekem megy. A topiklakók 80%-a tippre a moddolt biost használja, amivel akár szintén taccsra lehet vágni a gépet. Mennyiben más, ha egy elcseszett bios miatt garoztatod le a géped, vagy egy vga kártya miatt? A HP és a szervíz hatásköre eldönteni,h mit fog lenyelni garban, HA oda kerül a dolog. Ne találgassunk már egy olyan dologról, ami meg se történt.. (káposztáskő mese) Bár már érzem, kár volt ezt leírnom...

A 16g ramot nem én használom (nem is mondtam), azok használják, akik virtualizálásra használják a szervert, ott jelentős előny.
Abban igazad van,h abszolút nem hajtja ki ez a proci a 6570-et, de nem is ez volt a cél, ezt énis tudtam, az eredménnyel elégedett vagyok

Cáfolat pedig még nem jött, ha fog, elfogadom és azt is lenyelem, ha a saját motyóm tönkremegy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest