Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Elsőre ki kellene mérni az adapter, ill. egy másikkal kipróbálni. Ezzel kizárnák az ezzel kapcsolatos anomáliákat. Nem tudom, hogy a kettő év alatt ki volt-e takarítva esetleg átpasztázva, rendbe hozva, talán még az op.rendszer is újra telepítve. Jeleztél egy-két hardver gyanús jelenséget, amit egy Linux LiveCD-vel "szintén" kizáratnánk, vagy felfedné a hiba forrását. A GPU hibát lelehetne ellenőrizni, hogy megnézed külső monitoron is a megjelenítést, amikor tapasztalod a becsíkozódást.
Szóval át kellene ezt beszélni a fentiek tükrébe és egyeztetni, hogy előrébb lépjél. Szerintem lépd meg ezt a megfelelő fórumokon és ott folytatva biztosan megválaszolódik a kérdésed, mert itt "csak" árválkodik.
Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)
HP notebook / laptop topik (kiemelt téma)
Remélem tudtam segíteni Neked, máskor egy kicsit nézzél körül, mert egy kérdés miatt nem nyitunk topic-ot!
-
Letta92
csendes tag
Adott egy HP Pavilion dv6000 Notebook, Turion 64 X2, 1.70 GHz, 1.93 GB RAM, 160 GB HDD, Windows XP Professional (32 bit) SP3.
Nos, akkor sorolnám a hibákat.Az akkumulátor kb. félév-egyév használati idő között meghalt, annyira, hogy amint lehúztam a töltőről egyből leállt. Elméletileg ez azért, mert benne volt az aksi, miközben töltőről volt használva.
Na, most. Aksival, aksi nélkül, tök mindegy, bekapcsolás közben, használat közben a semmiből, hirtelen leáll. És ez egy külön hiba attól, hogy ha megmozdítom a tápegység kábelét, éppenhogy, akkor is leáll. És ez két külön hiba! Ha hozzá se érek a tápegységhez, akkor is leáll bármikor, mikor ő úgy gondolja!
Egyszer-egyszer úgy indul, hogy recsegnek a hangszórók, mint egy totálkáros hangfal. Újraindítom és jó. Egy darabig, aztán megint recseg, megint jó. Szerintem itt a hangkártya lesz egyébként a gond forrása, de ez csak egy tipp.
Emellett néha az Üdvözlőképernyő helyett fekete-kék-zöld csíkok jelennek meg a képernyőn össze-vissza. Ha újraindítom jó. Aztán megint nem jó ennél a hibánál se, aztán megint jó. Itt vajon a videókártya a gond?
Amikor megvettük használtan, de nagyon jó állapotban ezt a Notebookot kb. két éve semmi baja nem volt! :S És ráadásul vigyázva van rá! Most, ugye nem gondolom jól, hogy ez a Notebook tönkremegy hamarosan?
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videó stream letöltése
- Trollok komolyan
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest