Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajti84
csendes tag
Sziasztok!
6710b-s notim a következőt produkálja napok óta, és nem tudom mi lehet az oka:A billentyűzett fölött lévő érintős gombok nem működnek.
Pontosabban, ha hozzájuk érek villan a LED, tehát érzékeli a dolgot, de a hatás elmarad. (Nem némít, nem változtat hangerőt, nem indítja el a HP QuickLaunch cuccot, és nem kapcsolja ki a wifit)
Visszafelé is így van (tehát nem jelzi a Caps Lockot pl) kivéve a wifit, mert ha a wifit a HP saját szoftveréből letiltom akkor szépen kialszik a led ha engedélyezem akkor pedig visszajön.A HP QLB drivert már újraraktam, az eszközkezelő szerint rendesen müxik. BIOSban nem találtam olyat ami erre hatna.
Ha valaki tud valamit légyszi írjon.
-
Sajti84
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy 6710b-t és örülök neki meg minden, kaptam hozzá egy Vista Businesst is.
Ez nem külön telepítőn volt, hanem valami előinstallált állapotban a gépen, az installáció befejezését az első bekapcsolásra ütemezve. Itt az időzóna meg stb dolgok között kellett mindenféle HP dolgokra is válaszolni meg ilyenek.Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
-A gép alján levő seriallal minden vista businesst fel fogok tudni rakni majd, tehát nem kell most valamiféle mentést csinálnom a gépen lévőből ugye? (Vagy csak erre az egy HP-sített verzióra vonatkozik? Meg hallottam már olyat hogy egyszeri telepítésre?)
-Ha az elsőre igen a válasz, akkor most nyugodtan formatc és tegyek fel XP-t amíg nem akarok VIstát használni?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest