Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• icramsik

csendes tag

válasz Dell XPS #30330 üzenetére

Felváltva kiszedtem, de ugyanaz mind a kettőnél. Tanácstalan vagyok. :(

• icramsik

csendes tag

Sziasztok!

Egy ideje küzdök a Hp Envy 17 1020el típusú laptopommal.
    Történt még régebben egy újrapasztázás, amit követően stabilan működött a rendszer. Nem melegedett.
    Eltelt pár hónap elkezdett fagyni. Eleinte még csak a böngésző használata közben. Aztán játék közben, majd már a windows indítása közben is. Gondoltam elgenyósodott a gép. Portalanítottam,újrapasztáztam, legyalultam a rendszert és újból raktam rá egy ugyanolyan Windows 7 Ultimate 64bit-es operációs rendszert. Ez sajnos nem oldotta meg a problémám. Minden drivert telepítettem.
    Ezután rendszertelenül folytatódtak a kifagyások. Megállt az egér és nem tudtam mozgatni, ugyanakkor semmilyen billentyűkombinációra nem reagál, csak a bekapcsoló gomb lenyomására.
    Csökkentett módban is hasonlóan viselkedett. Ebből gondolom, hogy valami hardver gondja lehet. Utánaolvastam és rengeteg ember küszködik ilyen problémával és milliónyi oka lehet.
    Ma fogtam magam és idegemben megint újbóltelepítettem. Megérezhette, hogy valamit akarok ezért kb 8szor megfagyott egymás után, de sikerült felrakni.
    Kértem egy kis segítséget egy szakitól. Mondta, hogy elsőként az aksit szedjem ki belőle. Majd Hard Disk sentinel. Ezekkel nem volt probléma. Ram-ot nem tudtam tesztelni mert már a pendriveról futtatott Linuxom is megfagy.
    Szerintetek alaplap probléma lesz ?

Ha valaki tudna némi segítséget nyújtani azt megköszönném!
    Üdvözlettel!
    Kristóf

Új hozzászólás Aktív témák