- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Pyttawrx #55976 üzenetére
sajna nem, semmire sem..epp azert ketelkedek h elromlott volna, mert total 0 eletjel
meg csak power led se, semmi, mintha elvagtak volna a vellanyt tole...
de koszi, ha talalok valaki normalis noti szervizest, akinel lathatom mit csinal, ahhoz majd elviszem ...vagy en magam szedem aprora -
Necronom
senior tag
válasz
Graphics #55972 üzenetére
ertem en is, csak az a nehez, h pontosan a kikapcsolas pillanataban tortenik mindez
mert elotte semmi, kikapcsolva es aramtalanitva meghat na
oke..ezert szep a szamtech...
donjohnson: ertem, de egy lemerult, kifulladt akku nem tesz ilyet...
am koszonom szepen a segito szandekodat -
Necronom
senior tag
válasz
Graphics #55968 üzenetére
Az akksi kicsit sem erdekel...
Hasznalni szeretnem, ahogy eddig is
Nekem tokeletesen megfelel arra, amire kell neha a win10
A desktop gepeimen Linux van, de van egy specko programom, ami csak winfoson megy + kell hozza a kamera is
Ha olvastad, kb havonta 2x kellene, nem szeretnek csak ezert egy masikat venni -
Necronom
senior tag
válasz
donjohnson #55966 üzenetére
A tapokat mar felcsereltuk, mindhiaba sajna
Mindent kivettem belole ami kiveheto, de meg csak egy led pislanasnyi eletet sem ad
Amigy vegig jatszottam mar ezt a jatekot is ennek elotte (AI mondta), de ennek se nincs hatasa...
Az akksi hogyan tudna kinyirni? lassan 40 eve vagyok a szakmaban, de sajna a notikhoz nem ertek ilyen szempontbol, azert gondoltam, h hatha van egy masik trukk, amivel mukodesre lehet birni..
De tenyleg ne felejtsuk el, hogy 1 hete ment, 2 napot is, gond, melegedes, bla bla nelkul
Nem volt hibajelzes, semmi. Leallitom es aztan nem megy? es el sem mozditottam ahol volt
Ennyire meg nem lattam halott gepet soha eletemben, ezert is kuzdok erte -
Necronom
senior tag
válasz
donjohnson #55964 üzenetére
Persze, nem is az akku miatt aggodom...
De sajna nem indul igysem
Pedig rendesen le volt allitva...bla bla...hihetetlen...nem ertem -
Necronom
senior tag
Sziasztok es HELP!
Van egy jo regi probookom 6560b
Szepen el volt teve, de allt vagy 3 evet
Elovettem egy honapja nem indult el, kaptam egy fules, ki kell venni az akkut es menni fog
Igy is lett, teljesen rendben ment a gepecske, orultem neki, mert minden mas gepemen mar Linux van, ezen Win10 es kellene mostansag
Gondoltam menet kozben visszatettem az akksit, latszolag fel is toltotte, de tudom, h halott mert 15 perc mulval le is merul
De masnap meg akksival egyutt is bekapcsolt!
Ez volt cca 1 honapja
Megint nem indul el, oke rutinosan akksi ki - es semmi..nem megy, se kep se hang semmi
Semmit se csinaltam vele, el se mozdult onnan, ahol ennek elotte 2 napot hasznaltam....
(Tapegyseg jo - masik HP megy vele)
Van valami otlet sracok?? PLS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest