- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
takilevi
csendes tag
sziasztok!
RAM-ot szeretnék bővíteni a hp probook 450 G2-es gépemben. EZT a RAM-ot szeretném megvenni, a meglévő 8GB mellé.
A kérdésem az, hogy ez együtt fog-e tudni működni a most bent lévő 8 GB-tal, vagy csak akkor hogyha ezt párban veszem?tudom hogy már feltettem ezt a kérdést, csak nem kaptam rá választ
Üdv
Taki -
takilevi
csendes tag
sziasztok!
szeretném bővíteni a Probook 450 g2- met 8 GB RAM-mal, a kérdésem az lenne hozzátok, hogy a meglévő 8 GB-tal együtt fog-e tudni működni a később várásolt 8-as vagy ez csak úgy fog menni Dual-channelben hogyha egy packot veszek rögtök (2x8 gb)??Ezt a ram-ot néztem ez elvileg kompatibilis a gépemmel.
válaszokat előre is köszönöm
Taki -
takilevi
csendes tag
sziasztok!
van egy olyan problémám hogy egy FREEDOS partíció valahogy lecsípődött a háttértáramból, és ezt nem tudom formázni, valahogy meg lehet azt oldani hogy ezt le tudjam formázni NTFS-re?
üdv
taki -
takilevi
csendes tag
válasz
SeniorTilla #44655 üzenetére
egy másik kérdés, hogy az AMD catalyst control-ban a chrome-ról valahogy le lehet venni a a lock-ot, lehetőleg valami jogtiszta módon?
-
takilevi
csendes tag
válasz
SeniorTilla #44653 üzenetére
-
takilevi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hp probook 450 G2-m és vettem hozzá egy 128 gigás m2-s ssd-t.
Azonban sajnos nem nagyon tudom a gép számára is láthatóvá tenni, nem ismeri fel az ssd-met.
Tudtok esetleg valami tutorialt vagy tanácsod adni hogy mi szerint járjak el, ha azt akarom hogy felismerje az ssd-met és tudjam használni?
nagyon szépen köszönöm a válaszokat -
takilevi
csendes tag
sziasztok
hp 450 g2 matt felületének tisztítására van valami pro tippetek? vagy a felnyitás következtében keletkező ujjlenyomatokkal nem sok mindent lehet kezdeni? -
takilevi
csendes tag
még egy kérdés így vásárlás előtt:
netezésre és programozgatásra melyiket érdemesebb választani, 4.gen i5 + 8 giga RAM, vagy 5. gen i5 + 4 giga RAM? árban nagyjából egy kategória, de hátha van valami lényeges különbség amit ti tudtok. -
takilevi
csendes tag
sziasztok!
szeretnék venni egy 450 G2-t azt szeretném tőletek kérdezni hogy melegedés illetve merülés szempontjából mennyire hátrányos hogyha berakok egy 128 gigás m2 SATA-s SSD-t a HDD mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Router gondok
- További aktív témák...
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest