Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja írtam evvel a témával ide, de azóta köbö nulla időm volt vele foglalkozni. Van egy HP6545b típusú laptopom, de nem indul el sajnos. A jelenség, hogy a töltöttség jelző led kéken és narancson villog folyamatosan. Kaptam itt már több tanácsot is, többek között olyant is hogy esetleg amikor szétszereltem, rosz helyre raktam vissza csavarokat és esetleg rövidzárlatos lett, vagy találtam a neten különféle trükköket, hogy tartsam lenyomva a power gombot stbstb. ... Igazából megérdeklődtem egy hivatalos HP szervíznél hogy mennyi az annyi ,de hát Ők horribilis árakon dolgoznak. Ennyit nem ér az egész történet.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg további tippjeitek, vagy egyáltalán hova érdemes bevigyem a gépet Veszprém és Fejér megye régiókon belül, ahol olcsobbért is megtudnám csináltatni a gépet.
(Plusz infó, a gépet szétkaptam, kicsavaroztam mindent, kiprortalanítottam és először bekapcsolt, aztán hirtelen leállt és azóta ilyen)
Tudtok valahogy ötletelni rajta? Nincs kedvem óránként 6000 forintot kifizetni munkadijra érte
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Dell XPS #35213 üzenetére
hmm..
nem megfelelő csavar okozhat bárilyen hibát is? mármint hogy? mert azt konkrétan tudom hogy nem ugy raktam vissza pár csavart,de nem tartottam jelentösnek és hagytam. Lehet lekéne bontani minden csavart róla és szépen ujra össze rakni? ..
Hülyeséget írok,de okozhattam pölö egy hosszabb csavarral valamiféle rövid zárat is akár? ...
Ha semmi nem jön össze, esetleg valaki Veszprém vagy Fehérvár környékén tud e jó (HP) laptop szervizt?
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Dell XPS #35206 üzenetére
okozhat ilyen gondot a billentyüzet helytelenrákötése a laptopra? Ugyanis az egy eléggé gány megoldással , ilyen szalag kábelt kell bele fogatni módszerrel van megoldva.. szal még az islehet hogy nem csatlakozik helyesen.. vagy egész más oka lehet? (remélem nem okoztam rövidzárat az alaplapon...) Mi mást ellenőrizzek még?
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Dell XPS #35173 üzenetére
Nos visszatértem
HP6545b laptopomnak van baja
Szóval,a helyzet ugye az volt, hogy csak adapterrel is .. és csak aksival is ugyanaz az a helyzet, vagyis hogy a power led kék-narancson villog folyamatosan.
Tanácsodra kipróbáltam a trükközést, miszerint kivettem az aksit is és az adaptert is, nyomtam a power gombot 60 másodpercig, majd vártam 2-3 percet és csak az adaptert aksi nélkül rádugtam... de sajnos ugyan úgy folytatja a villogást.
Próbáltam azt is, hogy lehúztam az alaplapról a CMOS elemet pár percre, de az se segített.
Próbáltam kivenni , vissztenni a memóriamodult is..Másik adapterrel vagy aksival még nem volt lehetőségem kiprobálni, de abból hogy külön külön mindkettönél villog a led, arra következtetek hogy más a baja.
Sajnos semmi előrehaladás. Van még valakinek más ötlete?
-
medvezsolt
senior tag
válasz
medvezsolt #35152 üzenetére
erre van valakinek ötlete? Elromlott a töltőm?
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Lehetne egy kérdésem?
Van egy HP 6545b laptopom. A minap szétkaptam és kiportalanítottam. Aztán a gép elindult. Kimentem pár percre és mire vissza jöttem az fogadott hogy a gép kivan kapcsolva. Kapcsolnám vissza. de a következő jelzést kapom. Az akksi visszajelző led kéken és narancs szineken folyamatosan villog. Póbáltam utána járni neten,de csak annyit találtam hogy nem kap elég töltést a noti stb. probáltam akkuval csak, de ugyanaz. PŐróbáltam egy olyan trükköt, hogy 15 mpig nyomva hagyom a power gombot, majd vissza dugom az áramkábelt, de ugy is csak villog tovább. Mi lehet a gond? szar a töltő is és az akksi is? szokott egy igy hirtelen elszaródni?köszi
Zsolti -
medvezsolt
senior tag
válasz
medvezsolt #13730 üzenetére
Sztorno, sajna ezt a Storage drivert nem engedi feltelepíteni. Van ötleteket?
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok, van egy új ProBook 6545b notim, bár szerintem általános probléma amit felvetek. A probléma: Se a Daemon Tools Lite-ot, se az Alcohol 120ast nem tudok felrakni a gépre,mert a következő Win7 indulásakor kék halálozik. Ez 100% hogy a két említett program hibája. Illetve a SPTD miatt szerintem.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm
ZsoltiSzerk.: Közben olvasgattam a neten, és vmi Intel Matrix Storage Driver megoldotta az illetőnek a problémát, lehetséges ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest