Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Longeye

tag

válasz állóóra #13335 üzenetére

Szia!

Én nemrég vásároltam egy ilyet, néhány hozzászólással fentebb ott van néhány gondolat róla.
    A lényeg, hogy én elégedett vagyok vele. 111000-ért vettem, de cseréltem benne ram-ot 4GB-ra kapásból, mert csak 1GB volt benne. A ramokat használtan vettem és úgy látszik szerencsém volt velük, mert jók lettek hozzá (vagy csak ez a gép nem finnyás rá). Így csont nélkül megy rajta a Win7 is, WinXP-t nem is próbáltam rajta, de szerintem 1G-val gond nélkül el kell rajta futnia.
    Mielőtt hozzáfogsz a telepítéshez, a hálózati kártya/wifi drivere-eket és a tapipad meghajtóprogiját szerintem töltsd le a HP oldaláról, mert nekem mindent fel szokott ismerni az XP, kivéve ezeket. Ha meg telepítés után már van neted, akkor már le tudod tölteni a többi driver-t. Nekem az XP-nek SP2-es oktatási verziója van meg jogtisztán (tiszta szoftver program). Ezzel nem szokott gond lenni, még a sata winchester-es gépeknél sem.

Ez a noti főleg munkára való, játékra csak korlátozott mértékben. De mint írtad asztali géped helyett szeretnéd használni, arra tökéletes. Én sem "terepen" használom, főleg az otthonom és a munkahelyem között hurcolászom, máshová csak ritkán, de ott is normál körülmények között működik.
    Ha technikai info érdekel róla, akkor csak kérdezz, de pl. a notebook.hu oldalán minden elég részletesen le van írva róla. Valamelyik nagyobb áruházban pedig biztos meg is tudod tapizni (én is így tettem vásárlás előtt).

Üdv.: Longeye

Új hozzászólás Aktív témák