Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pano

addikt

válasz jackal79 #44439 üzenetére

Hali.

Neked is úgy kell eljárni, ahogy a HSZ-ed felett közvetlenül említettem (Ha W10-et akarsz, de tudsz mást is, csak akkor az első pontban más a metódus).

Egyébként erről a laptopról mi a véleményetek? Office alkalmazások, internet, képek + videok tárolása, nézése amire használnám.

Jó magam is ezt használom a munkámra, meg vagyok vele elégedve összességében. SSD mindenképp ajánlott bele + RAM (de ezt a szokásaid alapján megítéled). Én úgy tapasztaltam, h a W10 4 giga rammal, ha sok füllel böngészel amiben van aktívan tartalom, plusz sok alkalmazásod nyitva van, eléggé szeret aktívan lapozófájlt alkalmazni, mióta belepakoltam +4 gigát hibátlan a történet.
    Video nézésére olyan szinten alkalmatlan, hogy a kijelző sajnos -mondjuk ki nyíltan-, olcsó TN panel, rossz betekintési szögekkel, kékes árnyalattal és fakóbb színekkel. Munkára, netezésre so-so megfelel (ha nem képekkel dolgozol), de film nézésre borzalmas. De ugye ez is igény kérdése ki mire vágyik.
    Létrehoztam egy inteles profil fájlt, amivel egész tűrhetőre sikerült varázsolnom a kijelzőt.
    Lehet én azért vagyok kényesebb, mert amúgy régóta IPS vagy VA paneles monitorokat használok, aztán leírhatatlanul óriási a különbség.
    Ettől függetlenűl nagy részt külső monitorral használom, a kijelzőt csak akkor ha értelemszerűen el kell vinnem.

(#44440) gabo89: A vezérlőpult/energiagazdálkodásban, az alkalmazott séma speciális beállításaiban tudod ezt ki/be kapcsolni a képernyő alatt.

Új hozzászólás Aktív témák