- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
TaliGa #14094 üzenetére
Hidd el, h az a béna AMD proci tökéletesen kihajtja ezt a VGA-t! Nézd csak meg a G62-nél: [link]
A core i procik játékra egyenlőre sztem fölöslegesek ezekhez a VGA-khoz.
Elsőre nem tetszett a design. Most, h így több időt töltöttem vele megtetszett. Nagy előny, h a karcok és ujjlenyomatok nem látszódnak. A tapipad meg nem az én stílusom, h egyben van az egész és baromi nagy. Még a gombokon is van érzékelő aminek nem tudom mi értelme van.... Az viszont biztos, h a répgi pavilionokban lévű tükör touchpadnál bármi jobb.
A billentyűzet nekem csalódás! A régi sokkal jobb. Viszont a Pavilion DM3-nak nagyon jó és atom stabil bill-je van.Ha a 40xx széria nálad pl egy elitebook 8440p-t jelent akkor ha régen nem tetszett, a mostani véleményem már az, h nincs nála jobb
Igen a DIRT 2-re gondoltam én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest