- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adhie
csendes tag
Hát igen nem hülyeség amit leírtál csak nem számoltad bele a garanciát! Ami azért változtat a dolgokon. Pl. Most vettem G6-t, 135,000 2 év gari eladom másfél év múlva és mivel hardveresen teljesítményben még akkor se lesz olyan öreg, ezért sztem viszonlag kis értékcsökkenéssel el tudom adni. Viszont egy használt gépet (2-3 éves) 1,5 év múlva nem biztos, hogy bárkinek is el tudok adni. Ahogy nézem a piacot 3 éves laptopnál öregebb gépeket nem is nagyon árulnak, vagy kuka vagy alkatrészenként passzolják el, mert jobban megéri.
-
Adhie
csendes tag
Hát ezt izgalmas volt végigolvasni. Egyet árulj el ha teheted: mire akarja használni a laptopot az ismerősöd a garázsban, mert engem nagyon izgat. (olajos kézzel akarja a winampon a számokat léptetni miközben kólával locsolgatja?
Én nem mondom ezek a gépet tényleg össze vannak rakva pláne az enyémhez képest (pavilion G6), de teljesítményben kb semmivel nem jobbak és szerintem ilyen és ehhez hasonló körülményeknek egyáltalán nincsenek kitéve egy átlag felhasználónál. Professzionális üzleti szériának hivják vagy ilyesmi. Egy üzletember miért dobálná és locsolgatná a gépét? Irodában használja asztalon...
Amugy a Panasonic Tablet gép video nagyon állatDe hát nem tudom az is mikor kap ilyen nyúzást.
Na de tényleg érdekelne, hogy mire használja a garázsban.
(ui.: én a Lenovo ra szavaznék, ha találsz belőle) -
Speeedfire
félisten
Ez szerintem megint olyan dolog, hogy mindenből vannak rossz szériák. Pl hp-ból consumert, még ha ultra low áron lenne akkor sem vennék. Egyetemen nagyon sok elhalálozott paviliont láttam. Pl a legdurvább, hogy a kijelző nyitására folt jelentkezett a kijelzőn, minden nyitás után egyre nagyobb lett.
Ha nem látom nem hiszem el....egy dv4-es volt ha jól emlékszem. Szóval...
Eddig az üzleti gépekből csak jókat láttam. ibm t40-60, 500, dell xps, hp p széria. Szóval, a minőséget meg kell fizetni ennyi.
Tényleg itt a ph-n is árulnak t61-et, szerintem...
greeneye166: Ha t61 és 6910p a befutó akkor max 70-80k lehet a keret. -
-
Speeedfire
félisten
Hát ezesetben akkor szerintem maradj a T szériás lenovo mellett szerintem.
Én csak a garázsba vittem eddig, vagy a földön használtam. Baja nem lett, mert csak le kellett a kosz takarítani és kész. De nem ütöm/vágom, sem locsolom olajjal. Olajos kézzel sem írok rajta.Ez a kis panasonic elég durva, mint egy motorola defy.
-
spyduck
nagyúr
Nekem volt vagy 6db 6910p-m, nagyon jó gépek. A T61 is nagyon jó gép. Mindkettővel jól jársz, de amúgy a 6910p volt az egyik legnépszerűbb, legjobb és legproblémamentesebb modell a HP-nál. Egyik ismerősöm előttem teljes erőből földhöz vágta (magamban lefutott az, h ez tuti nem élte túl), és de! Semmi baja nincs, azóta is használja
-
Speeedfire
félisten
Nem tudok róla, pedig más sok videót megnéztem erről a gépről.
as it's waterproof and liquid will easily run out of the side of the machine.
[link]Ahogy írod, ez valóban nem egy rollcage. Hp nem is tudom, hogy gyárt-e egyáltalán olyat. Legjobb tudomásom szerint csak a kijelző burkolata szokott fémből lenni, illetve fémmel megerősített. A többi része, masszív műanyag.
-
KDOG
tag
-
Speeedfire
félisten
Nekem is az van. A p a professionalt jelzi, ez az elérhető legjobb minőségű a hp-nál. Kicsit, mint a t szériás imb-ek.
Fém házas a kicsike, jól bírja. Ha ráöntöd a kakaót akkor sok jóra ne számíts. Igaz a bill alja, be van borítva egy műanyag résszel, ami elvezeti a ráborított kakaót, de én ezt még nem próbáltam.
Nagy masszív, nem recseg. Nem kopik, én vagyok a 2./3. tulaj, de még mindig olyan mintha most vettem volna a boltban.
Ha olajba rakja akkor olajos lesz, mit írjak még?A belsejében én fém merevítéseket nem láttam sajnos, de ettől függetlenül elég masszív. Egy T61 valószínűleg masszívabb ha dobálod, de talán nem fogja a kolléga a földhöz vágni.
Ha a szélén megfogom akkor is egyben marad a gép, szóval nem kell félteni. Közel egy szintben van szerintem egy T61-essel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest