Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajos
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia Tilla,
a Vista magyar oldalán az alábbi tanácsot kaptam, a többit utána írom:
[I]A hangkártya vonalbemeneti csatlakozójának segítségével a számítógéphez különféle audioeszközök, például hordozható lejátszók, mikrofonok csatlakoztathatók.
A hangkártya vonalbemeneti csatlakozója az alapértelmezés szerint el van némítva. Ezért, az oda csatlakoztatott audioeszköz hangja mindaddig nem hallható a számítógépen, amíg nem engedélyezi a vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszást.
A hangkártyák általában legalább egy vonalkimeneti (Line out) csatlakozóval rendelkeznek a hangszórók számára, és egy vonalbemeneti csatlakozóval a hangbemeneti eszközök számára.
A vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszás engedélyezése
1. A Hangeszközök és hangsémák megnyitásához kattintson a Start gombra , kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Hardver és hang segédeszközre, végül kattintson a Hang fülre.2. Kattintson a Lejátszás lapra, majd a Hangszórók és a Tulajdonságok gombra.
3. Kattintson a Jelszintek lapra, majd a Vonalbemenet területen kattintson az Elnémítás gombra a vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszás engedélyezéséhez.
A vonalbemeneti csatlakozó az alapértelmezés szerint el van némítva[/I]
[B]A Probléma, hogy nekem Hang/Lejátszás/Hangszórók/tulajdonságok/"Vonalbemenet" nincs csak hangszórók és PC hangszórók. Az hogyan képzelhető el???, hogy a hangkártgya-kezelőn nincs olyan bemeneti panel, ami nekem kell??
Köszi: Olaj[/B]
-
Olajos
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia Senior Tilla,
köszi a választ, otthon este megnézem, de szerintem már ezt próbáltam.
Az nem lehet, hogy előbb a windows beszédfelismerőt kell rajta konfigurálni, egyfolytában ezt ajánlja
Mondjuk az is furcsa nekem, hogy az IDT kezelőfelületen eleve csak 2 db 3,5-ös be-ki menetet jelöl meg a panel a baloldalon - holott ezen a hp 1180 dv5-ön 1 bemenet és 2 kiemenet van 3,5-ösből - , és ha ezekből a külső mikrofon bemenet képére rákattintok, azt írja ki, hogy "más eszköz van bedugva ebbe a dugaszba" pedig semmi sincs persze bedugva!!
Egyébként hogy tudok ide a fórumbeírásba printscreen-t beillleszteni??, sokkal könnyebb lenne az általam látott kezelőfelülettel kapcsolatos információimat megosztani.
Köszi az eddigi segítséget is:
Olaj
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GTA V
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
- Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx