- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajos
csendes tag
válasz SeniorTilla #7661 üzenetére
Szia Senior Tilla,
köszi a választ, otthon este megnézem, de szerintem már ezt próbáltam.
Az nem lehet, hogy előbb a windows beszédfelismerőt kell rajta konfigurálni, egyfolytában ezt ajánlja
Mondjuk az is furcsa nekem, hogy az IDT kezelőfelületen eleve csak 2 db 3,5-ös be-ki menetet jelöl meg a panel a baloldalon - holott ezen a hp 1180 dv5-ön 1 bemenet és 2 kiemenet van 3,5-ösből - , és ha ezekből a külső mikrofon bemenet képére rákattintok, azt írja ki, hogy "más eszköz van bedugva ebbe a dugaszba" pedig semmi sincs persze bedugva!!
Egyébként hogy tudok ide a fórumbeírásba printscreen-t beillleszteni??, sokkal könnyebb lenne az általam látott kezelőfelülettel kapcsolatos információimat megosztani.
Köszi az eddigi segítséget is:
Olaj -
Olajos
csendes tag
válasz SeniorTilla #7661 üzenetére
Szia Tilla,
a Vista magyar oldalán az alábbi tanácsot kaptam, a többit utána írom:
[I]A hangkártya vonalbemeneti csatlakozójának segítségével a számítógéphez különféle audioeszközök, például hordozható lejátszók, mikrofonok csatlakoztathatók.
A hangkártya vonalbemeneti csatlakozója az alapértelmezés szerint el van némítva. Ezért, az oda csatlakoztatott audioeszköz hangja mindaddig nem hallható a számítógépen, amíg nem engedélyezi a vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszást.
A hangkártyák általában legalább egy vonalkimeneti (Line out) csatlakozóval rendelkeznek a hangszórók számára, és egy vonalbemeneti csatlakozóval a hangbemeneti eszközök számára.
A vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszás engedélyezése
1. A Hangeszközök és hangsémák megnyitásához kattintson a Start gombra , kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Hardver és hang segédeszközre, végül kattintson a Hang fülre.2. Kattintson a Lejátszás lapra, majd a Hangszórók és a Tulajdonságok gombra.
3. Kattintson a Jelszintek lapra, majd a Vonalbemenet területen kattintson az Elnémítás gombra a vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszás engedélyezéséhez.
A vonalbemeneti csatlakozó az alapértelmezés szerint el van némítva[/I]
[B]A Probléma, hogy nekem Hang/Lejátszás/Hangszórók/tulajdonságok/"Vonalbemenet" nincs csak hangszórók és PC hangszórók. Az hogyan képzelhető el???, hogy a hangkártgya-kezelőn nincs olyan bemeneti panel, ami nekem kell??
Köszi: Olaj[/B]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest