Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kkdesign
senior tag
válasz

Brandynew

üzenetére
						Dell inspironom van, 6 éve szolgál, de nem kéne újra inspiron. Igaz nem írtam le, de a legesleg fontosabb, hogy ne melegedjen. 2 laptopom volt/van eddig MSI gx610 azthiszem, az is cefetül melegedett, meg ez az inspiron is. Azóta végig kérdezgettem aki a környezetemben probookot használ, cégnél rengeteg van. Senki nem mondja hogy melegszik, akiében intel proci van. Jelenleg is tn-paneles a laptopom, nem vagyok olyan profi grafikus, hogy ezen kellene lovagolnom, hogy mképp csak és kizárólag ips, nagyon tetszene és tudom, hogy a tnhez képest milyen előnye vannak, de nem fér a büdzsébe, csak a max 245-250
 Asussal pedig az a bajom, hogy elvből nem venném meg. Környezetemben 1 hónap után megadta egy magát a zsanér, pedig ismerősöm nagyon vigyáz rá, másiknál a touchpad volt szar a 3.é melegszik mint az állat, ami nem baj ha le tudja hűtteni a venti. De nem.. Így sem dell ispiron, senem semmiféle Asus nem jöhet szóba 
Meg mivel régi vágyam a Probook, ezért nem igazán kerestem nagyon más opciót. A Használatáról, melegedéséről viszont szívesen olvasnék még véleményeket

Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - World of Tanks - MMO
 - Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
 - Víz- gáz- és fűtésszerelés
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - További aktív témák...

- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
 - Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
 - Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Asussal pedig az a bajom, hogy elvből nem venném meg. Környezetemben 1 hónap után megadta egy magát a zsanér, pedig ismerősöm nagyon vigyáz rá, másiknál a touchpad volt szar a 3.é melegszik mint az állat, ami nem baj ha le tudja hűtteni a venti. De nem.. Így sem dell ispiron, senem semmiféle Asus nem jöhet szóba 
 Pyttawrx