- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
iNOE
újonc
Sziasztok !
drr:
Ma reggel sikeresen belefutottam én is ugyanebbe a problémába.. :\
Most úgy tűnik, hogy sikerül elintézni egy 3 napos visszavételi garanciával egy gépcserét...de előtte nagyon agyaltam én is mit tehetnék:
-egy másik ugyanilyen laptopnak átghostolni a winyóját, hogy visszakerüljön a recovery partíció
(nemtom ez működne-e, lehet vmi sorozatszámon/azonosítón elcsúszna, de érzésem szerint segítne)-kivenni a winyót és egy asztali gépbe átrakni, aztán ott vhogy visszavarázsolni rá ezt a partíciót
(ott már lenne ugye működő op.rendszer/cd-boot)
nem próbáltam, itt az a buktató, hogy honnan szerzem meg ennek a típusú recovery partíciónak az image-ét..nagy kalappal (IFA méretűvel)
iNOE
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dobozos, keveset használt Asus notebook irodai munkára! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest