Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nfsu17

veterán

válasz parandroid #3195 üzenetére

Világos.
    Köszönöm türelmes válaszod. :R

Nyitottabb szemmel járok akkor tovább ezen a vonalon, csak ebben a boltan 90% asisok vannak (nem tudom miért, de a legtöbbön még magyar billentyű sincs...ja persze, szürkeimport..mondtad is).

Nem tudom mi legyen.
    Most árban pont jó lenne a dv9000. Asis, de 1 év garancia, ugyan vista nincs hozzá, de nekem jó lesz xp is egyelőre. [link]

Vagy a 6820s.
    [L:http://notebookgyor.hu/?base=items&type=detail&id=101153][/L]

Ez ÚJ, van Vista (max nem teszem fel), NEM Pavilion, de jóval drágább.
    De ha TI azt mondjátok, hogy ez tényleg jó lenne, minden szempontból, mert nem kéz alatt jött be stb, akkor elfogadom, nekem nincsen tapasztalatom benne.

De azért lenne pár kérdésem, főleg a 6820s felé, mert kifizetem inkább a különbséget, de "biztonságban" érezzem magam.

Tehát akkor még1x itt van, itt venném meg konkrétan.
    [link]

Kérdéseim:
    Ugye jár hozza Vista. Most nem tudom bolt függő-e a dolog, de ez...
    1. rajta van gyárilag, így jön a dobozban, eredeti, de nincs hozzá telepítőlemez, semmi doboz?
    2. szűzen jön a gép, nekem kell ráimádkoznom, külön dobozban virít a vista
    3. szűzen jön a gép, a boltban teszik rá, de a lemezt, dobozt is adják hozzá
    4. valami egyszerű próbaverzió van rajta.

A bill. magyar? Mert ugye ÚJ, nem szürkeimport, HP is elfogadja, stb.
    Ehhez ha jól olvastam vissza, jár valami kék hp-s garancialevél, ez bizonyítja az eredetiséget. Ezt csak azért kérdem, mert ha nem adnak ilyet, akkor reklamálok.

Kinézetre egy Asis is lehet gyönyörű, honnan tudom meg, hogy ez tényleg ÚJ és nem akarnak átverni? Az emberi jóindulatból most ne induljunk ki.

S-video nincs rajta lenyeltem.

Kicsit gyengébb is, kevesebbet is tud, mint dv9000, de mégse asis.

Hirtelen ennyi, nagyon szívesen venném még a tanácsokat, mire kell figyeljek átvételkor, hogy ne verjenek át. Nem első eset lenne, szeretnék biztosra menni, meg ha látják rajtad, hogy "érted a témát", azért akkor nem kekeckednek szerintem.

Ezért szeretek ide járni, mert sok jószívű segítő ember is elfér ilyen kis helyen. :R

Köszönöm a figyelmet és előre is a segítséget.
    És bocs a sok szövegért. :R

Új hozzászólás Aktív témák