- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
parandroid #3195 üzenetére
Világos.
Köszönöm türelmes válaszod.Nyitottabb szemmel járok akkor tovább ezen a vonalon, csak ebben a boltan 90% asisok vannak (nem tudom miért, de a legtöbbön még magyar billentyű sincs...ja persze, szürkeimport..mondtad is).
Nem tudom mi legyen.
Most árban pont jó lenne a dv9000. Asis, de 1 év garancia, ugyan vista nincs hozzá, de nekem jó lesz xp is egyelőre. [link]Vagy a 6820s.
[L:http://notebookgyor.hu/?base=items&type=detail&id=101153][/L]Ez ÚJ, van Vista (max nem teszem fel), NEM Pavilion, de jóval drágább.
De ha TI azt mondjátok, hogy ez tényleg jó lenne, minden szempontból, mert nem kéz alatt jött be stb, akkor elfogadom, nekem nincsen tapasztalatom benne.De azért lenne pár kérdésem, főleg a 6820s felé, mert kifizetem inkább a különbséget, de "biztonságban" érezzem magam.
Tehát akkor még1x itt van, itt venném meg konkrétan.
[link]Kérdéseim:
Ugye jár hozza Vista. Most nem tudom bolt függő-e a dolog, de ez...
1. rajta van gyárilag, így jön a dobozban, eredeti, de nincs hozzá telepítőlemez, semmi doboz?
2. szűzen jön a gép, nekem kell ráimádkoznom, külön dobozban virít a vista
3. szűzen jön a gép, a boltban teszik rá, de a lemezt, dobozt is adják hozzá
4. valami egyszerű próbaverzió van rajta.A bill. magyar? Mert ugye ÚJ, nem szürkeimport, HP is elfogadja, stb.
Ehhez ha jól olvastam vissza, jár valami kék hp-s garancialevél, ez bizonyítja az eredetiséget. Ezt csak azért kérdem, mert ha nem adnak ilyet, akkor reklamálok.Kinézetre egy Asis is lehet gyönyörű, honnan tudom meg, hogy ez tényleg ÚJ és nem akarnak átverni? Az emberi jóindulatból most ne induljunk ki.
S-video nincs rajta lenyeltem.
Kicsit gyengébb is, kevesebbet is tud, mint dv9000, de mégse asis.
Hirtelen ennyi, nagyon szívesen venném még a tanácsokat, mire kell figyeljek átvételkor, hogy ne verjenek át. Nem első eset lenne, szeretnék biztosra menni, meg ha látják rajtad, hogy "érted a témát", azért akkor nem kekeckednek szerintem.
Ezért szeretek ide járni, mert sok jószívű segítő ember is elfér ilyen kis helyen.
Köszönöm a figyelmet és előre is a segítséget.
És bocs a sok szövegért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest