Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Az ace mega codec packot raktam fel telepítés után
Nekem az a legfontosabb
Nem igazán tom, hogy milyen driverek kellenek rá...ráhagytam a winra, tudom h az nem a legjobb megoldás.Mentségemre legyen mondva azért egy ATI vezérlőt megetettem vele. Mondjuk azt se nagyon tudom, hogy a megfelelőt tettem-e fel hozzá. Annyit érzékelek, hogy kutya baja a kijelzőnek, amig nem tettem ezt föl, addig pl explorer hullámosodott ha scrolloztam fel vagy le....1ébként folyamatosan töltőn van, aksi már nem sokat ér(kb 1óra 20perc). De jó vétel volt?Picit feljebb írtam adatokat meg árat...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- ASUS RT-AC68U
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Elektromos autók - motorok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem az a legfontosabb
Nem igazán tom, hogy milyen driverek kellenek rá...ráhagytam a winra, tudom h az nem a legjobb megoldás.Mentségemre legyen mondva azért egy ATI vezérlőt megetettem vele. Mondjuk azt se nagyon tudom, hogy a megfelelőt tettem-e fel hozzá. Annyit érzékelek, hogy kutya baja a kijelzőnek, amig nem tettem ezt föl, addig pl explorer hullámosodott ha scrolloztam fel vagy le....1ébként folyamatosan töltőn van, aksi már nem sokat ér(kb 1óra 20perc). De jó vétel volt?Picit feljebb írtam adatokat meg árat...
Pyttawrx