Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri
tag
Hali! Látom írtatok rendesen
. Csak az a bökkenő, hogy nálam ezt az asztali gép csinálja és nem a laptop. A laptoppal semmi gondom nincsen, úgy megy mint a vihar. Ez a t7250 bivajerős egy proci. Az asztali gépemre ráver 10 másodpercet a super pi (1M). Az asztalimban egy Pentium D 805 2.66gHz @ 3.5 gHz van. Csereérett
. Kicsit sajnálom is, mert remekül szolgált és nem is volt óccsó
, igaz már két és fél éve vettem... (ez már majdnem off
) -
ABE
őstag
Jó ötletet adtál! Megnéztem az Intel saját grafikus paneljét, kikapcsoltam a Hotkeys-t és a saját energiagazdálkodását, így egyből működik a hibernálás a fedél lecsukására. Sőt, közben visszakapcsoltam ezeket az opciókat, és továbbra is működik.
Elképzelhető, hogy ez kavarta be a gépem valamiért?Nem tudod valahol letiltani a külső monitort? Van, ahol pl. BIOS-ban is le lehet tiltani, de szerintem Windows alatt is megoldható, hogy deaktiválva legyen a VGA kimenet, és akkor automatikusan csak a saját képernyőre küldené a jelet. Habár nem tőlem kérdezted, de az alvó állapot és hibernálás között tudtommal olyasmi különbség van, hogy hibernáláskor mindent lement vinyóra a gép a memóriából, így áramkimaradás esetén is onnan tudod folytatni a munkát, ahol abbahagytad, alvó állapot esetén viszont elveszik az adat áramkimaradásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Tőzsde és gazdaság
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen asztali médialejátszót?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Csak az a bökkenő, hogy nálam ezt az asztali gép csinálja és nem a laptop. A laptoppal semmi gondom nincsen, úgy megy mint a vihar. Ez a t7250 bivajerős egy proci. Az asztali gépemre ráver 10 másodpercet a super pi (1M). Az asztalimban egy Pentium D 805 2.66gHz @ 3.5 gHz van. Csereérett
. Kicsit sajnálom is, mert remekül szolgált és nem is volt óccsó
, igaz már két és fél éve vettem... (ez már majdnem off
Pyttawrx