- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajos
csendes tag
válasz
SeniorTilla #7661 üzenetére
Szia Senior Tilla,
köszi a választ, otthon este megnézem, de szerintem már ezt próbáltam.
Az nem lehet, hogy előbb a windows beszédfelismerőt kell rajta konfigurálni, egyfolytában ezt ajánlja
Mondjuk az is furcsa nekem, hogy az IDT kezelőfelületen eleve csak 2 db 3,5-ös be-ki menetet jelöl meg a panel a baloldalon - holott ezen a hp 1180 dv5-ön 1 bemenet és 2 kiemenet van 3,5-ösből - , és ha ezekből a külső mikrofon bemenet képére rákattintok, azt írja ki, hogy "más eszköz van bedugva ebbe a dugaszba" pedig semmi sincs persze bedugva!!
Egyébként hogy tudok ide a fórumbeírásba printscreen-t beillleszteni??, sokkal könnyebb lenne az általam látott kezelőfelülettel kapcsolatos információimat megosztani.
Köszi az eddigi segítséget is:
Olaj -
Olajos
csendes tag
válasz
SeniorTilla #7586 üzenetére
Kedves Tilla,
köszi a tippet, külső mikrofonnal sem lehet semmit sem hallani a laptopon.
Ugyanakkor - ahogy azt korábban már írtam - a vezértlőpult - hangok - felvétel fül alatt a külső mikrofonnál látszik, hogy a gép hallja a mikrofont, csak azt nem tudom, miért nem hangosítja ki?
Szerintem valami beállítás kérdés lehet, vagy rosszul lett telepítve a hangkártya.Ha nincs más ötleted, vigyem be HP márkaszervízhez?
(hp 1180 dv5 , vista home)Köszi az eddigi segítséget is:
Olaj -
shadowf
csendes tag
válasz
SeniorTilla #7587 üzenetére
Eredeti HPs rajta a win install, a recovery particio is latszik, csak a recovery manager-t nem talalom. A user guideba talaltam olyat, hogy inditsam el a Recovery Managert es valasszam Create set of recovery disks opciot. Na meg keresgelek, hatha ralelek valahol. Ha valakinek van otlete, kerem jelezze. udv
-
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7585 üzenetére
nekem 15 lenne a benzinpenz, es annyi lesz az akksi is. 10-ert nemtudok.
-
Olajos
csendes tag
válasz
SeniorTilla #7569 üzenetére
Kedves SeniorTilla,
köszönöm a tanácsot,
de sajnos nem sikerült.
Az IDT ablakban a felvételnél beállítottam a stereo keverőt, de nem hallatszik semmi.Az a problémám, hogy szimpla erősítőként nem tudom használni, bármilyen hangforrást rákötök, nem hallatszik a laptopon.
A felvétel nem fontos egyelőre, nem tudom, hogy arra gondoltál-e, szimplán csak a gitáromat akarom rákötni, hogy guitarprozhassak egyszerre a programmal, de nem sikerül, mert a mikrofonbeneten nem hallatszik semmi.
A korábbi windowsokon a tálcáról is indítható hangrőszabályzópanelen eddig mindig megtaláltam azt a bemenetet, amiről szólhatott bármi.
Írjak az IDT-nek, vagy csak szimplán nem értek hozzá?
(hp1180 dv5 vista home)Köszi
Olaj -
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7568 üzenetére
termeszetesen a geppel egyutt. nem remenykedem, hogy itthon ervenyesiteni lehet a garit, egy becsi ut arabol meg pont kijon az uj akksi.
de koszi a tippet!
-
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7558 üzenetére
Rendben, koszi a tippet, hetvegen nekiesem. Ha lesz par szabad percem.
-
RoadRunnerNG
tag
válasz
SeniorTilla #7552 üzenetére
Hm... utólag matrica...
Mennyiben van a matrica? Mondjuk nekem speciel török kellene... A sváci bill-en a magyarral már jól megbarátkoztam, de a török, már kicsit macerásabb... és ahogy elnézem, elfér még pár helyen némi matrica...
Vagy az egyik külső bill-t matricázgatnám fel...
-
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7554 üzenetére
nem. elegge vigyazok ra. legalabbis nem latom koszosnak de elkepzelheto, hogy azon a felen valami alament.
szoval magat a space-t kell kipattintani a tartojabol? akkor csak a kis muanyag teglatest-forma jon le? (ami maga a `space`) -
Gááboor
tag
válasz
SeniorTilla #7546 üzenetére
Szia.
Én is kérdeznék ha lehet. A billentyűzet az magyar vagy külföldi. A magyar lokalizált bill. az mit jelent? dv7 - 1160es -
Zoli1222
addikt
válasz
Ment pü.
-
Zoli1222
addikt
válasz
-
Zoli1222
addikt
válasz
SeniorTilla #7544 üzenetére
Na még ilyet! Pont nálad néztem ki 1 notit. És azért kérdeztem erre rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest