- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7781 üzenetére
Én a netes garanciaellenőrzőről beszélek.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
SeniorTilla #7781 üzenetére
Írni kellene egy adásvételi szerződést? Mert egy győri illetéségű embertől vettem használtan, és hát szaladgálna a fene Győrbe...
-
Olajos
csendes tag
válasz
SeniorTilla #7661 üzenetére
Szia Tilla,
a Vista magyar oldalán az alábbi tanácsot kaptam, a többit utána írom:
[I]A hangkártya vonalbemeneti csatlakozójának segítségével a számítógéphez különféle audioeszközök, például hordozható lejátszók, mikrofonok csatlakoztathatók.
A hangkártya vonalbemeneti csatlakozója az alapértelmezés szerint el van némítva. Ezért, az oda csatlakoztatott audioeszköz hangja mindaddig nem hallható a számítógépen, amíg nem engedélyezi a vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszást.
A hangkártyák általában legalább egy vonalkimeneti (Line out) csatlakozóval rendelkeznek a hangszórók számára, és egy vonalbemeneti csatlakozóval a hangbemeneti eszközök számára.
A vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszás engedélyezése
1. A Hangeszközök és hangsémák megnyitásához kattintson a Start gombra , kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Hardver és hang segédeszközre, végül kattintson a Hang fülre.2. Kattintson a Lejátszás lapra, majd a Hangszórók és a Tulajdonságok gombra.
3. Kattintson a Jelszintek lapra, majd a Vonalbemenet területen kattintson az Elnémítás gombra a vonalbemeneti csatlakozóról történő lejátszás engedélyezéséhez.
A vonalbemeneti csatlakozó az alapértelmezés szerint el van némítva[/I]
[B]A Probléma, hogy nekem Hang/Lejátszás/Hangszórók/tulajdonságok/"Vonalbemenet" nincs csak hangszórók és PC hangszórók. Az hogyan képzelhető el???, hogy a hangkártgya-kezelőn nincs olyan bemeneti panel, ami nekem kell??
Köszi: Olaj[/B]
-
Olajos
csendes tag
válasz
SeniorTilla #7661 üzenetére
Szia Senior Tilla,
köszi a választ, otthon este megnézem, de szerintem már ezt próbáltam.
Az nem lehet, hogy előbb a windows beszédfelismerőt kell rajta konfigurálni, egyfolytában ezt ajánlja
Mondjuk az is furcsa nekem, hogy az IDT kezelőfelületen eleve csak 2 db 3,5-ös be-ki menetet jelöl meg a panel a baloldalon - holott ezen a hp 1180 dv5-ön 1 bemenet és 2 kiemenet van 3,5-ösből - , és ha ezekből a külső mikrofon bemenet képére rákattintok, azt írja ki, hogy "más eszköz van bedugva ebbe a dugaszba" pedig semmi sincs persze bedugva!!
Egyébként hogy tudok ide a fórumbeírásba printscreen-t beillleszteni??, sokkal könnyebb lenne az általam látott kezelőfelülettel kapcsolatos információimat megosztani.
Köszi az eddigi segítséget is:
Olaj -
Olajos
csendes tag
válasz
SeniorTilla #7586 üzenetére
Kedves Tilla,
köszi a tippet, külső mikrofonnal sem lehet semmit sem hallani a laptopon.
Ugyanakkor - ahogy azt korábban már írtam - a vezértlőpult - hangok - felvétel fül alatt a külső mikrofonnál látszik, hogy a gép hallja a mikrofont, csak azt nem tudom, miért nem hangosítja ki?
Szerintem valami beállítás kérdés lehet, vagy rosszul lett telepítve a hangkártya.Ha nincs más ötleted, vigyem be HP márkaszervízhez?
(hp 1180 dv5 , vista home)Köszi az eddigi segítséget is:
Olaj -
shadowf
csendes tag
válasz
SeniorTilla #7587 üzenetére
Eredeti HPs rajta a win install, a recovery particio is latszik, csak a recovery manager-t nem talalom. A user guideba talaltam olyat, hogy inditsam el a Recovery Managert es valasszam Create set of recovery disks opciot. Na meg keresgelek, hatha ralelek valahol. Ha valakinek van otlete, kerem jelezze. udv
-
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7585 üzenetére
nekem 15 lenne a benzinpenz, es annyi lesz az akksi is. 10-ert nemtudok.
-
Olajos
csendes tag
válasz
SeniorTilla #7569 üzenetére
Kedves SeniorTilla,
köszönöm a tanácsot,
de sajnos nem sikerült.
Az IDT ablakban a felvételnél beállítottam a stereo keverőt, de nem hallatszik semmi.Az a problémám, hogy szimpla erősítőként nem tudom használni, bármilyen hangforrást rákötök, nem hallatszik a laptopon.
A felvétel nem fontos egyelőre, nem tudom, hogy arra gondoltál-e, szimplán csak a gitáromat akarom rákötni, hogy guitarprozhassak egyszerre a programmal, de nem sikerül, mert a mikrofonbeneten nem hallatszik semmi.
A korábbi windowsokon a tálcáról is indítható hangrőszabályzópanelen eddig mindig megtaláltam azt a bemenetet, amiről szólhatott bármi.
Írjak az IDT-nek, vagy csak szimplán nem értek hozzá?
(hp1180 dv5 vista home)Köszi
Olaj -
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7568 üzenetére
termeszetesen a geppel egyutt. nem remenykedem, hogy itthon ervenyesiteni lehet a garit, egy becsi ut arabol meg pont kijon az uj akksi.
de koszi a tippet!
-
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7558 üzenetére
Rendben, koszi a tippet, hetvegen nekiesem. Ha lesz par szabad percem.
-
RoadRunnerNG
tag
válasz
SeniorTilla #7552 üzenetére
Hm... utólag matrica...
Mennyiben van a matrica? Mondjuk nekem speciel török kellene... A sváci bill-en a magyarral már jól megbarátkoztam, de a török, már kicsit macerásabb... és ahogy elnézem, elfér még pár helyen némi matrica...
Vagy az egyik külső bill-t matricázgatnám fel...
-
TayRol
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7554 üzenetére
nem. elegge vigyazok ra. legalabbis nem latom koszosnak de elkepzelheto, hogy azon a felen valami alament.
szoval magat a space-t kell kipattintani a tartojabol? akkor csak a kis muanyag teglatest-forma jon le? (ami maga a `space`) -
Gááboor
tag
válasz
SeniorTilla #7546 üzenetére
Szia.
Én is kérdeznék ha lehet. A billentyűzet az magyar vagy külföldi. A magyar lokalizált bill. az mit jelent? dv7 - 1160es -
Zoli1222
addikt
válasz
Ment pü.
-
Zoli1222
addikt
válasz
-
Zoli1222
addikt
válasz
SeniorTilla #7544 üzenetére
Na még ilyet! Pont nálad néztem ki 1 notit. És azért kérdeztem erre rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest