- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zofren
aktív tag
Vettem kékfogas gps-t. az ipaq pedig 1940 tipus. este osszerakom és irom a véleményt. remélem reggel betalálok vele melohelyre
-
Rover623
félisten
Tudom hogy van SD kártyás WiFi...ez a hsz. is egy ilyen eszköz segítségével készült...
Csak WiFi-s GPS nincsen...tudod...?
Merthogy a WiFi egy hálózati csatoló és nem ilyesmire van kitalázva...
Az SD kártyahely meg bizony kell a memóriabővítésre...mert ugyebár kell azért a hely a többi proginak is...no meg pl. az egyik slágertermék ai iGo, ami csak a saját SD kártyájáról fut... -
sbojan
tag
És az SD kártyás WiFi-vel mit fog kezdeni? Annak semmi köze sincs a GPS-hez.
Ha SD kártyás Bluetooth-ra gondoltál, az más. Vagy ezzel, vagy ha eleve van beépítve Bluetooth, akkor azzal kapcsolódhat egy Bluetooth-os GPS vevőhöz.
Ha nem zavarja, hogy vazeték köti össze a kütyüket, akkor vehet a PDA-hoz vezetékkel (soros) csatlakozó GPS vevőt, ez sokkal olcsóbb.
A Bluetooth-os megoldásnak van egy nagy előnye: a kocsiból kiszállva terepen is használható (GPS vevő a zsebben, PDA a tenyérben), míg a vezetékes GPS vevő sajnos csak a kocsi szivargyújtójáról tud áramot ''szedni'', ezért nem hordozható. -
Zofren
aktív tag
Bocs, hogy csak most válaszolok, de délett osszetorték a kocsinkat és annak cascoját intéztem.
Ha jol láttam, akkor van rajta bluetooth. Az SD kártyás WIFI nem jo megoldás, mert csak 32mb van benne, vagy 64.
Még soha nem dolgoztam ilyen eszkozokkel, szoval még fogok kérdezni. Hétfőn valoszinuleg rendelem a kékfog gps-t.
Köszönöm -
Rover623
félisten
Gondolom az ''SD kártyás wifit'' helyett SD kártyás bluetooth akart lenni...
De nem jó megoldás, mert elfoglalja az SD foglalatot...nem tud komoly progit használni mert kevés a memcsi...
Ha van beépített BT, akkor okés a kékfogú GPS...de ha nincs, akkor kizárólag az infrás GPS jöhet szóba... -
xedos
addikt
Attól függ, hogy melyik típusod van:
Az 1940-esben van bluetooth, lehet ilyen GPS-t kapni hozzá.
A kisebb 1930-as és az 1940-sben is lehet SD kártyás wifit rakni.
Az 1915-öshöz nem tudom... oda nem SDIO hanem csak SD van írva.
Azt hiszem lehet valami vezetéken hozzáköthető GPS-t venni.
Nézzél körül itt: van webshop is: [link] -
Zofren
aktív tag
Sziasztok!
Azért kezdtem topicot, mert nem találtam hasonlot. Lehet reggel van még és nem ébredtem fel.
A kérdés a kovetkezo. Van egy HP Ipaq Pocket PC h1900 series eszköz [link]
Ha jol olvasom nincs benne gps. A probléma ez. Szeretnénk autóban használni, mint navigácios eszköz. Milyen eszközök és programok kellenek? GPS-t lehet külön venni?
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest