- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zofren
aktív tag
Vettem kékfogas gps-t. az ipaq pedig 1940 tipus. este osszerakom és irom a véleményt. remélem reggel betalálok vele melohelyre
-
Zofren
aktív tag
Bocs, hogy csak most válaszolok, de délett osszetorték a kocsinkat és annak cascoját intéztem.
Ha jol láttam, akkor van rajta bluetooth. Az SD kártyás WIFI nem jo megoldás, mert csak 32mb van benne, vagy 64.
Még soha nem dolgoztam ilyen eszkozokkel, szoval még fogok kérdezni. Hétfőn valoszinuleg rendelem a kékfog gps-t.
Köszönöm -
Zofren
aktív tag
Sziasztok!
Azért kezdtem topicot, mert nem találtam hasonlot. Lehet reggel van még és nem ébredtem fel.
A kérdés a kovetkezo. Van egy HP Ipaq Pocket PC h1900 series eszköz [link]
Ha jol olvasom nincs benne gps. A probléma ez. Szeretnénk autóban használni, mint navigácios eszköz. Milyen eszközök és programok kellenek? GPS-t lehet külön venni?
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest